Düşes Kate Middleton törende ağladı

Bugüne kadar hep gülümseyen yüzüyle kameralar karşısına çıkan Cambridge Düşesi Kate Middleton bu defa gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberler ntv.com.tr 02.07.2016 - 10:16

Prens William ile evlendikten sonra dünyanın en gözde ünlülerinden biri haline gelen Cambridge Düşesi Kate Middleton bugüne kadar genellikle gülümseyen yüzüyle kamuoyunun karşısına çıkardı. Ama bu kez duygularına hakim olamadı.

Middleton, eşi Prens William ve onun kardeşi Prens Harry ile birlikte Birinci Dünya Savaşı sırasında gerçekleşen bir muharebenin yıldönümü törenlerine katıldı.
Dönemin en kanlı ve ölümcül maharebelerinden biri olan ve Fransa topraklarında yaşanan Somme Savaşı'nda ölenlerin anıldığı törende Middleton bir ara duygularına hakim olamadı.
Düşes, göz pınarlarında biriken yaşlarla objektiflere yakalandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız