'Evliyken kariyer olmuyor'

Lale Devri’ndeki oyunculuğu ile eleştiri konusu olan Emina Sandal, diziden neden ayrıldığını açıkladı.

Haberler 24.02.2011 - 09:47

Mustafa Sandal’ın eşi Emina Sandal, Hello Dergisi’ne hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Lale Devri’ndeki oyunculuğu ile eleştirilen ve diziden ayrılan oyuncu, "Oyunculukta kendimi denemek istemiştim. Hayatta hep orta yol bulunması gerekiyor. Evli ve mutlu bir hayat isteyip aynı zamanda başarılı bir kariyerin olamıyor. Birini seçmen gerek" dedi.

Emina Sandal, şunları söyledi:

"Dizinin konusunu çok beğendim. Fakat sonrasında düşündüğüm gibi bir proje olmadığını gördüm. Çalışma koşullarından değil, projedeki belirsizlikler yüzünden diziden ayrılma kararı aldım. ‘Lale Devri’ projesinde hiçbir şey belli değildi. Bunun dışında ekip ruhu yoktu. Bu durumun da iyi bir iş çıkmasına engel olduğunu düşünüyorum.

Çok duygusal biriyim...
Her şeyi hissederek yaşarım ama her zaman mantığımla hareket ederim. Kalbimi her zaman bir adım geride bırakırım. Çünkü duygular insanı yanıltabilir. Mantık ise her zaman doğru yolu gösterendir.

Eski Emina ile şimdiki Emina arasında o kadar fark var ki...
Her zaman bir arayış içindeydim. Her şeyi yapmak istiyordum. Mustafa’yı tanıdıktan ve onunla bir hayatı paylaşmaya başladığım andan itibaren huzuru yakaladım diyebilirim.

Seçim yapmam gerekti...
Hayatında her zaman bir orta yol bulunması gerekiyor. Evli ve mutlu bir hayat isteyip aynı zamanda başarılı bir kariyerin olamıyor. Birinden birini seçmen gerek."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız