Hadise corona virüs yüzenden cenazeye gidemedi

Şarkıcı Hadise'nin halası hayatını kaybetti. Corona virüs sebebiyle ertelenen uçuşlar, Hadise'nin cenazeye gitmesine engel oldu. Ünlü şarkıcı yaşadığı üzüntüyü Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

Haberler 18.03.2020 - 13:51

Şarkıcı Hadise'nin halası hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Hadise, üzüntüsünü dile getirdi.

Tüm dünyayı hızla etkisi altına alan corona virüs salgınından korunmak için evde kendisini karantinaya alan Hadise, "Yanına uçamamak beni mahvediyor şu an" ifadelerini kullandı.

Hadise, Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştığı satırlara "Halam... Bu korkunç süreçte sevdiklerinizi kaybetmek ne kadar acı sizlere anlatamam. Halamın yeri benim için bambaşka, 'İkinci anne' dediğim... Mekanın cennet olsun. Yanına uçamamak beni mahvediyor şu an" notu düştü. Takipçileri ise Hadise'ye başsağlığı mesajlarıyla destek oldu.

AB CORONA YÜZÜNDEN SINIRLARINI DÜNYAYA KAPATIYOR

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız