Hugh Jackman'dan Japonya ziyareti

Yeni filmi Logan’ın tanıtımı için Japonya’ya giden ünlü aktör Hugh Jackman, Narita Havalimanı’nda hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

Haberler 28.05.2017 - 15:57 Son Güncelleme : 28.05.2017 - 16:03

Beyazperdenin ‘Wolverine'i Hugh Jackman ve eşi Deborra-Lee Furness film tanıtımı için gittikleri Japonya'da sinemaseverler tarafından büyük ilgi gördü.

Hayranları, Jackman'ın gelişini de kendi ağzından, Japonca olarak öğrendi. 48 yaşındaki oyuncu, sosyal medyada Japonca "Filmim için Japonya'ya geliyor olmaktan mutluyum" anlamına gelen "Watakushi wa Nihon de kuru to eiga tame ureshii desu" ifadelerini kullandığı bir video yayınladı.

Jackman, filmin prömiyerine katılmadan önce Tokyo'nun en iyi restoranlarından Sushi Sugita ve Narisawa'ya da gitti. Kentte gezintiye çıkmayı ihmal etmeyen Jackman, eşiyle bir fotoğrafını da paylaştı.
Hugh Jackman ve eşi Deborra-Lee Furness
HUGH JACKMAN’DAN LOGAN SESLENDİRMESİ - İZLE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız