İzmir Tuğba'yı ağlattı

Bir davet için İzmir'e gelen Tuğba Özay, burada geçen eski günlerini hatırlayınca duygulanıp ağladı.

Haberler 17.05.2011 - 16:31

Alsancak’ta bir kafede yemek yiyen Tuğba Özay, İstanbul’un kendisinin kıymetini bilemediğini söyledi.

İzmir’de kendini evinde gibi hissettiğini söyleyen Özay, "İzmir’in insanı samimi ve ben çok seviyorum. Mankenlik yaptığım dönemlerde İzmir’e çok sık geliyordum. Burası İstanbul’dan çok farklı. Orada yaptığın işlerin kıymeti yok ve kıymetini bilen yok. Doğduğum şehir gibi oldu İzmir benim için. Yolda sürekli önümü keserek İzmirliler bana sarılıyor ve beni yaptıklarımdan dolayı tebrik ediyor" dedi.

DHA'da yer alan haberde; Özay, sohbeti sırasında bir anda ağlamaya başladı.

Özay, ağlamasının sebebini ise şu sözlerle anlattı:

"İzmir’den uzak kalmak beni çok etkilemiş, şu masalarda eski sohbetlerimiz gözümün önüne geldi. Birçok arkadaşımız evlendi, bazı arkadaşlarımız yurt dışına yerleşti. Tüm bunları düşününce çocukluktan genç kızlığa geçiş dönemi, her şey bir film şeridi gibi canlandı."


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız