Jennifer Aniston Instagram rekoru kırdı

Önceki gün ilk kez Instagram hesabı açan Jennifer Aniston, en kısa sürede en çok takipçiye ulaşan kişi olarak rekor kırdı.

Haberler ntv.com.tr 17.10.2019 - 09:52

Ünlü oyuncu Jennifer Aniston, Instagram’a girişiyle rekor kırdı. 50 yaşındaki ABD’li oyuncu, 5 saat 16 dakikada bir milyon takipçiye ulaşarak en hızlı Instagram takipçisine ulaşma rekorunu kırdı.  

Aniston’un şu anki takipçi sayısı 11,2 milyon. Ünlü oyuncunun ilk paylaştığı fotoğraf 12 milyon beğeni aldı. Aniston bugün de elindeki telefonu kırmaya çalışırken görüldüğü esprili videosunu paylaşarak, “Yemin ederim kırmak istememiştim. Nazik ve arızalı karşılamanız için teşekkürler arkadaşlar” dedi.
En kısa sürede en çok takipçiye ulaşma rekoru daha önce Prens Harry ve Meghan Markle’daydı. Kraliyet çiftinin açtığı “sussexroyal” adlı Instagram hesabı, nisan ayında 5 saat 45 dakikada bir milyon takipçiye ulaşmıştı.

Jennifer Aniston, önceki gün ilk paylaşımını, dünya çapında üne kavuşmasını sağlayan Friends dizisinde rol alan oyuncularla çekilen bir fotoğrafla yapmıştı. Aniston’un selfie’sinde rol arkadaşları Matthew Perry, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow ve Matt LeBlanc yer alıyordu.

JUSTIN BIEBER'IN INSTAGRAM REKORU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız