Kim Kardashian: Kanye artık açık giyinmemi istemiyor

Cesur giyim tarzıyla bilinen 4 çocuk annesi Kim Kardashian, kocası Kanye West'in fazla açık giysiler giymemesi konusunda kendisini uyardığını söyledi ve ekledi: Bunu anlayışla karşılıyorum açıkçası çocuklarım için daha uygun bir görünüme sahip olmak istiyorum.

Haberler 09.11.2019 - 13:20

The Real adlı sohbet programına katılan Kim Kardashian, kocası Kanye West'in daha az dekolte içeren kıyafetler giymesini istediğini söyledi.

Bu durumu anlayışla karşıladığını söyleyen 39 yaşındaki televizyon yıldızı  bunun altıda yatan nedeni ise "Açıkçası çocuklarım için daha uygun bir görünüme sahip olmak istiyorum" diye açıkladı. 

EN ÖNEMLİ SORUN

ABD’li şov yıldızı son günlerde ailedeki en önemli sorunun ise Şükran Günü’nde yemekleri kimin pişireceğine karar vermek olduğunu söyledi. 

Her pazar kilise konseri veren Kanye West, gençleri yeni projesi aracılığıyla inançla buluşturmak istiyor
CİDDİ BİR UZLAŞMAZLIK VAR

Kim Kardashian, “Yemekleri kendimiz mi hazırlasak şef mi tutsak bilemiyoruz. Bu konuda ailede ciddi bir uzlaşmazlık var” dedi.

Kourtney ise, kız kardeşi Khloe'ye, “Geçen sene Şükran Günü için yeterince yemek yapmadık” diye dertlendi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız