Lionel Messi: Can sıkıcı haberlere inanmayın

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, tatil için gittiği Ibiza'da saldıraya uğramasıyla ilgili "Harika vakit geçiriyoruz, can sıkıcı haberlere inanmayın" dedi.

Haberler 30.07.2019 - 13:38

İspanya La Liga devi Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi’nin Ibiza tatilinde tatsız anlar yaşandı. Cesc Fabregas, Luis Suarez ve Jordi Alba gibi yıldız futbolcularla Ibiza’da tatilde olan Messi, eğlenmek için bir mekana gitti.

SOSYAL MEDYADA YAYILDI

Yanlarında eşleri de olan futbolcular eğlenceli dakikalar yaşarken bir anda ortalık karıştı. Sosyal medyaya düşen bir görüntüde Messi’nin görevliler tarafından güvenlik kordonuna alındığı görüldü. 32 yaşındaki futbolcuya bir kişinin saldırmak istediği ancak başarılı olamadığı idddia edildi. 
Saldırıdan son anda kurtulduğu konuşulan Messi Instagram hesabının hikaye bölümünden açıklama yaptı:  İbiza'da harika vakit geçiriyoruz. Okuğunuz can sıkıcı haberlere inanmayın açıklaması yaptı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız