Mahkemeden Tatlıtuğ çiftinin uzaklaştırma talebine ret

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer Tatlıtuğ'un kendilerini 2 yıldır tehdit eden Sinan A. hakkında bir kez daha uzaklaştırma kararı isteği reddedildi.

Haberler 31.03.2021 - 10:34

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, kendilerini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldukları Sinan A. hakkında bir kez daha tedbir kararı aldırmak için mahkemeye başvurdu.

BİR AY UZAKLAŞTIRMA

İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçede, Sinan A'nın 2 yıldır düzenli şekilde çeşitli sosyal medya hesaplarından Tatlıtuğ çiftini tehdit ve hakaret ettiği belirtildi. Dilekçede, “Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, Sinan A. tarafından onur ve şereflerini zedeleyecek hakaretlere ve ölüm tehditlerine maruz kalmıştır. Bu nedenle Tatlıtuğ çiftinin korunması gerekmektedir” ifadeleri dikkat çekti. Mahkeme, Sinan Altıntaş’ın 1 ay süreyle Tatlıtuğ çiftine yaklaşmama kararını onayladı.

GEREKÇE: YENİ BİR VAKA YOK

Tedbir süresinin sona ermesinin hemen ardından Tatlıtuğ çifti, Sinan Altıntaş için yeniden mahkemeye başvurdu. Mahkeme tedbir süresinin uzatılmasını gerektirecek yeni bir vaka olmadığı gerekçesiyle talebi reddetti.

Wrath of Man'den ilk fragman

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız