Melike İpek Yalova eşi Altan Gültan ile ayrılık iddialarını doğruladı

Oyuncu Melike İpek Yalova, iki yıl önce evlendiği yapımcı Altan Gültan’la boşanacakları iddiaları doğrulayarak, "Ortak kararımız" açıklaması yaptı.

Haberler 23.02.2021 - 10:45 Son Güncelleme : 23.02.2021 - 10:57

Altan Gültan’la 7 yıldır beraber olan Melike İpek Yalova, ayrılık kararını birlikte aldıklarını söyledi.

Yalova, “Yollarımızı ayırıyor olduğumuz doğru. Biz birlikteliğimiz boyunca birbirimize hep dost ve yol arkadaşı olduk. Evliliği sonlandırma kararımızı da uzun bir süre önce, bizim için en doğrusunun bu olduğuna inanarak ve defalarca üzerine konuşarak yine birlikte aldık" ifadelerini kullandı.

37 yaşındaki oyuncu boşanma sürecinin sessizce gerçekleşmesini istediğini belirterek, "Bu süreci yönetirken ailelerimizin incinmemesi birinci önceliğimiz. Sevdiğimiz insanları korumak adına, bu konunun hak ettiği medeniyet çerçevesinde sakin ve sessizce ilerlemesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız