Nur Fettahoğlu: Anne olduktan sonra boyut değiştirdim

İş insanı Levent Veziroğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren Nur Fettahoğlu "Anne olduktan sonra sevme şeklinin değiştiğini ve boyut değiştirdiğini söyledi.

Haberler 18.07.2019 - 14:17 Son Güncelleme : 18.07.2019 - 14:22

Nur Fettahoğlu, Hello! dergisinin yeni sayısına röportajda Kızı Elisa Güzin’i 2016 yılında dünyaya getirdikten sonra hayatında nelerin değiştiği sorusunu şöyle yanıtladı: “Boyut değiştirdim diyebilirim. Önceden anda yaşıyordum, şimdi planlı, bir ve birden çok adım öteden gelen tehlike ve olumlamalara odaklanan bir yaklaşımım var. Sevme şeklim bütünüyle değişti; daha güçlü, daha sağlam, daha derinden seviyorum. Onunla büyüdüm ve tamamlandım, kendi içimde, derindeki Nur’a kavuştum.”

AŞK OLMASA DÜNYA SIKICI OLURDU

Nur Fettahoğlu, röportajında aşk hakkında da konuştu: “Aşk olmasa bu dünya epey sıkıcı bir yer olurdu. Umarım hayatımızdan hiç çıkmaz, aşkla gelen heyecan ve tutku. Midede kelebeklerin uçuşması, kalbin saniyede milyon kez atması, yanakların kızarması, koşarcasına yürümek... Bunlar ve daha fazlası, yaşama heyecan katıyor.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız