Orhan Gencebay: Şerefim ve onurumla yaşadım

Arif Sağ ile yaşadığı MESAM polemiği hakkında konuşan Orhan Gencebay, "Şerefim ve onurumla yaşadım" ifadelerini kullandı.

Haberler 27.05.2018 - 09:25

Orhan Gencebay, kurucusu olduğu MESAM’daki başkanlığını bıraktıktan sonra, Arif Sağ tarafından eleştirilmesiyle ilgili konuştu.

Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre; MESAM’la kesinlikle ilgilenmediğini söyleyen Gencebay, “Bakanlığımız geçici yönetim kurulu atadı. Onlar yaklaşık üç aydan beri genel kurulu hazırlıyor. Kesinlikle benim müdahalem yok. Genel kurul yapılacak ama ben gitmeyeceğim. Arif Sağ’ın söyledikleri son derece yanlıştı. Başkaları da bunu çarpıttı. O insanların dürüst olduğuna inanmıyorum. Ben şerefimle ve onurumla yaşadım. Öyle de öleceğim” şeklinde konuştu.
İSTİFALAR PEŞ PEŞE GELDİ - İZLE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız