Özge Özpirinçci set çıkışı karakulak buldu

Oyuncu Özge Özpirinçci Aşk Yeniden dizisinin set çıkışında nesli tükenmekte olan yaralı bir karakulak ile karşılaştı ve yaralı hayvanın hayatını kurtardı.

Haberler 08.06.2016 - 17:02

Aşk Yeniden dizisinin Zeynep Taşkın'ı Özge Özpirinçci set çıkışı arkadaşlarıyla birlikte sıradaşı bir olay yaşadı. Aşk Yeniden ekibi nesli tükenmek olan bir karakulak ile karşılaştı. Hayvanseverliği ile tanınan ve destek verdiği kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Özge Özpirinçci, yaralı hayvanı apar topar veterinere götürdü.

Karakulağın fotoğrafını Instagram'dan paylaşan 30 yaşındaki oyuncu şu notu düştü:
"İnsanoglu dogaya saygı duymalı ve onu korumalı. Her geçen gün azalan doğal kaynaklar bir süre sonra ne insanlar ne de diger canlılar için yeterli olmayacak. Bireysel olarak yürütebileceginiz bu davranışı lütfen çevrenize yayın! Önce kendinizi sonra doğayı koruyun"

KARAKULAK NEDİR?

Karakulak (Caracal caracal), kedigiller familyasından vahşi bir hayvan türüdür.
Kolayca evcilleştirilebilen karakulaklar insanlarla birlikte yaşamaya kolayca adapte olurlar. Türkiye'de ilk kez Ağustos 2002'de Batur Avgan tarafından fotoğraflanan karakulak doğada az bulunduğu ve iyi gizlendiği için vahşi yaşamda görülmesi çok zordur.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız