Para dolu çanta yerine Kayseri sucuğu!

Tahsin Doğan, içinde 120 bin İsviçre Frangı bulunan çantası yerine içinde Kayseri sucuğu dolu başka bir çantayı almış...

Haberler 02.12.2010 - 12:43

Kayseri'den İstanbul'a giderken Erkilet Havaalanı'nda el çantasını unutan Doğan (53), içinde 120 bin İsviçre Frangı, 7 cep telefonu, pasaport ve İsviçre'de oturma izin belgesi bulunan el çantasını teslim aldı.

İlişkili Haberler


Kayseri Erkilet Havaalanı HAVAŞ İstasyon Müdürü Yunus Baltacı, çantayı bulduktan sonra gerekli prosedürleri uyguladıklarını ve uçak İstanbul'a indiğinde yolcuyla irtibata geçildiğini söyledi.

Baltacı, uçakla Kayseri'ye dönerek çantasını teslim alan Doğan'ın kendilerine teşekkür ettiğini belirtti.

Doğan'ın enerji işiyle uğraştığını dile getiren Baltacı, şunları kaydetti:

''Doğan bize, son bekleme salonunda uçağın hareket saatini beklediğini, bu arada gelen anons üzerine içi sucuk dolu çantaları alarak uçağa bindiğini, bu sırada tansiyonu düştüğü için uçağa biner binmez uyuduğunu, çantayı bulan görevlilerin uçağa geldiği sırada da uyuduğu için olup bitenlerden haberinin bulunmadığını anlattı. Doğan, İstanbul'a inip de çantasını bulmayınca paniğe kapıldığını, ancak havaalanı yetkililerinin çantasının bulunduğunu haber vermesi üzerine rahatladığını kaydetti. 'Kayseri sucuğu dolu çantayı unutmadım ama para dolu çantamı unuttum' diye espri yaptı. Biz de yolcuya, emniyet yetkililerinin nezaretinde ve kamera kaydı altında, çantasını teslim ettik.''





Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız