Salma Hayek'ten yeni estetik açıklaması

Hollywood yıldızı Salma Hayek bir kez daha estetik yaptırmadığını açıkladı.

Haberler 14.12.2019 - 14:42

Estetik ameliyet iddialarını daha önce de yalanlayan 53 yaşındaki bir çocuk annesi Salma Hayek, bu yaşına kadar yüzüne hiç botoks ya da dolgu yaptırmadığını tekrarladı. Son olarak Like A Boss adlı bir yapımda rol alan Hayek, Entertainment Tonight'a verdiği röportajda yüzünün görüntüsünün tamamen doğal olduğunu söyledi.

"VAZGEÇMEK ZORUNDA KALDIM"

İş adamı François-Henri Pinault ile 2009 yılından bu yana evli olan Hayek röportajda "Botoks yaptırmak istedim. Hatta Botoks yaptıracağım için çok heyecanlıydım, çünkü bunu daha önce hiç yaptırmamıştım. Ne olacağını görmek istedim. Ancak uygulama sonrası yan etkilerin geçmesi için yeterli vaktim olmadığı için vazgeçmek zorunda kaldım" dedi. 

"KÜÇÜK BİR DEĞİŞİKLİK YAPTIM"

Hayek, Like A Boss adlı dizi için kontrat yaptıktan sonra orada canlandıracağı karakterin olabildiğince doğal görünmesi gerektiğini, bunun da fikrini değiştirdiğini söyledi.  Salma Hayek, yine de rolü için görünüşünde küçük bir değişiklik yapıldığını itiraf etti. Meksikalı yıldız Like A Boss'ta oynayacağı karakter için dişlerinde bir uygulama yapıldığını da söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız