Victoria Beckham Asya pazarında

İngiliz eski futbolcu David Beckham'ın eşi modacı ve model Victoria Beckham tasarımlarıyla dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.  Dört çocuk annesi son olarak Asya pazarına açıldı.

Haberler 17.06.2016 - 09:33

Victoria Beckham, Vogue dergisinin Kore erisyonuna konuk oldu. VB markasıyla dünya çapında tercih edilen bir tasarımc olan 42 yaşındaki Beckham, Asyalı kadınların modaya bakışını değerlendirdi.

"ÇOK DETAYCILAR"

Kendi koleksiyonundan parçalarla poz veren modacı, “Asyalı kadınlar lüks ve kaliteden iyi anlıyor. Özellikle aksesuvarlar konusunda çok detaycılar, bu yüzden markamı tercih ediyorlar” dedi.

INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Üçü erkek dört çocuğu olan Victoria Beckham, Vogue Kore için verdiği pozları kişisel Instagram hesabından paylaştı ve röportaja katılan ekibe teşekkür etti. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız