Yine uyuşturucu yine gözaltı

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, kokain bulundurmak suçundan gözaltına alındı.

Haberler 28.08.2010 - 15:50

Polis, dün gece Los Angeles'ta bir arkadaşının kullandığı bir otomobille giderken durdurulan Paris Hilton'un, kokain bulundurmaktan gözaltına alındığını açıkladı.

Otomobilin, içinde esrar içildiği şüphesiyle durdurulduğunu kaydeden polis, yapılan kontrol sonrası Hilton'un kokain bulundurduğunun tespit edildiğini belirtti.

Ele geçirilen kokainin miktarı henüz açıklanmazken, bir polis yetkilisi Hilton'un büyük olasılıkla bugün serbest bırakılacağını kaydetti.

Paris Hilton en son geçen ay Korsika'da, üzerinde esrar bulundurmak suçundan gözaltına alınarak sorgulanmıştı. Hilton, Korsika'dan önce de Güney Afrika Cumhuriyeti'nde uyuşturucu bulundurmak suçundan gözaltına alınmıştı.

Korsika'a çantasında bulunan uyuşturucu miktarının çok az olması üzerine serbest bırakıldığı belirtilen Hilton'un, Güney Afrika'da çıkarıldığı mahkemeden sonra salıverildiği bildirilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız