Zeynep, Gönül’ün gerçek annesi olduğunu öğreniyor (Anne 8.bölüm fragman izle)

Yapımcılığını MEDYAPIM ve MF Yapım’ın, yönetmenliğini Merve Girgin’in üstlendiği, senaryosunu Berfu Ergenekon, Elif Asılkefeli Yeter ve Banu Tekcan’ın kaleme aldığı 'Anne' dizisi yarın akşam 8.yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

Haberler 12.12.2016 - 12:45 Son Güncelleme : 13.12.2016 - 11:21

Başrollerinde Vahide Perçin (Gönül Aslan), Cansu Dere (Zeynep Güneş), Gonca Vuslateri (Şule Akçay) ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın (Melek) oynadığı Anne dizisi yayınlandığı gün reytinglerde zirvede yer alıyor.
ANNE 8.BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?
Gönül’ün gerçek annesi olduğunu öğrenen Zeynep, annesine olan nefreti ile kendisine destek olan Gönül’e duyduğu minnetin arasında sıkışıp kalır. Sonunda Turna’yı da alarak yeni evlerine taşınır.
Şule, Melek’in söylediklerinin acısını yok saymaya çalışsa da bunu başaramaz. Cengiz’in hoyrat tavrı ve yaşadıklarının ağırlığı altında ezilen Şule, İstanbul’u terk etmeye karar verir. Ancak Cengiz’den kurtulması sandığı kadar kolay olmayacaktır.
Her şeyden habersiz olan Gönül, yılların hesabını sormak için karşısına dikilen Zeynep’i görünce ne yapacağını şaşırır. Gönül, Zeynep’in canını daha çok yakmamak için sorduğu sorulara cevap vermez. Ancak Cahide’nin de olaya dahil olmasıyla alevlenen tartışmanın sonuçları, Gönül için çok ağır olur.

Şule'nin, geçmişini hatırlatan bir telefon konuşmasıyla anneliğini yeniden hatırlayınca altüst olur. Cengiz ve Şule Melek'i kaçırır.

ANNE 8.BÖLÜM 2.YENİ FRAGMANI
ANNE 8.BÖLÜM FRAGMANI
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız