İsveç'te dilenci cinayeti

İsveç'te Romanya uyruklu iki sokak dilencisinin bir arabanın içinde öldürülmüş olarak bulundukları belirtildi. İsveç polisi cinayetin yer kapma nedeniyle işlenme olasılığı üzerinde duruyor.

Haberler Anadolu Ajansı 06.08.2015 - 15:09

İsveç resmi haber ajansı TT'nin haberine göre, Norrbotten bölgesinde Romanya uyruklu iki dilenci bir arabanın içinde silahla öldürülmüş olarak bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri soruşturma başlatırken, cinayetle ilgili olarak henüz kimsenin gözaltına alınmadığını açıkladı.

Polis kaynakları, cinayetin yer kapma kavgası yüzünden işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durdukları bilgisini verdi.

İsveç devlet televizyonu SVT de, Romanya ve Bulgaristan'dan gelerek ülkede dilencilik yapan kişilerin sayısının 4 bin 200 civarında olduğunu duyurdu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız