Donald Trump: Kraliçe, Prens Harry ve Meghan Markle'ın tüm unvanlarını almalı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Prens Harry ve Meghan Markle’ın kraliyet ailesinden ayrılıp ABD’ye yerleşmesiyle ilgili Kraliçe II. Elizabeth’in çiftin tüm unvanlarını alması gerektiğini söyledi.

Haberler ntv.com.tr 25.04.2022 - 10:50 Son Güncelleme : 25.04.2022 - 10:55

  • 1

    Eski ABD Başkanı Donald Trump, Invictus Games nedeniyle Hollanda’ya giden ve İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’i ziyaret eden Meghan Markle ve Prens Harry  ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

  • 2

    "PARMAKTA OYNATILIYOR"

    Kraliçe’nin Prens ve Markle’ı kraliyet unvanlarından tamamen men etmesi gerektiğini belirten Trump, Prens Harry’nin “birilerinin parmağında oynatıldığı” ifadesini kullandı.

  • 3

    PRENS'E KUKLA BENZETMESİ

    Prens Harry için “Daha önce kimsenin böyle kukla olduğunu görmemiştim” ifadesini kullanan Eski ABD Başkanı, Meghan Markle’ı işaret eden imalarda bulundu.

  • 4

    "TÜM UNVANLARI ALINMALI"

    Prensi ülkesine karşı ‘saygısız’ olmakla suçlayan Trump, Kraliçenin çiftin elinden tüm unvanları alması gerektiğini ve Birleşik Krallık’a girmelerinin yasaklanması gerektiğini belirtti.

  • 5

    Açıklamalarını “Meghan’ın pek hayranı sayılmam” diyerek tamamlayan Trump, 2020 yılında kraliyet ailesinden ayrılan ve ABD’ye yerleşen çift için Kraliçe’ye giderek “diz çöküp lütfen demeliler” demişti.

  • 6

    "MEGHAN'I PEK SEVDİĞİMİ SÖYLEYEMEM”

    Trump geçmişte “Kraliçe Elizabeth'i çok seviyorum ama Meghan'ın hiç de hayranı sayılmam. Kraliçeyle tanıştım ve onun muazzam bir insan olduğunu düşünüyorum, Meghan'ı ise pek sevdiğimi söyleyemem” ifadelerini kullanmıştı.

  • 7

    İKİ SENENİN ARDINDAN İLK BULUŞMA

    Kraliyet hayatına veda ederek ABD’de yeni bir sayfa açan Prens Harry ve Meghan Markle, iki senenin ardından ilk defa Kraliçe Elizabeth ile görüştü.
  • 8

    Invictus Games etkinliği için Hollanda’ya gitmeden önce İngiltere'ye giden çift, Kraliçe ile gizli bir görüşmede bir araya gelmişti. Görüşme esnasında neler konuştuklarını paylaşan Prens Harry, "Onu görmek harikaydı. Eminim gelebilseydi o da burada bulunmak isterdi” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız