Anne Hathaway: Christopher Nolan sette sandalye ve telefona izin vermiyor

Amerikalı aktris Anne Hathaway, ünlü yönetmen Christopher Nolan’ın sette sandalyeye ve cep telefonuna izin vermediğini söyledi. Açıklamaların ses getirmesi üzerine Christopher Nolan’ın basın sözcüsü Kelly Bush Novak, yönetmenin setinde sandalyelerin hiçbir zaman yasaklamadığını, ancak cep telefonu kullanmanın ve sigara içmenin yasak olduğunu belirtti. 

Haberler 02.07.2020 - 10:19

  • 1
    Interstellar ve Kara Şövalye Yükseliyor filmlerinde ünlü Britanyalı yönetmen Christopher Nolan ile birlikte çalışan aktris Anne Hathaway, set anılarını aktör Hugh Jackman'a anlatıı.



  • 2

    Variety'nin haberine göre, Kara Şövalye Yükseliyor filminde Kedi Kadın (Catwoman) karakterini canladıran Hathaway, Nolan'ın filmlerini çekerken sete sandalye sokmadığını söyledi.

  • 3

    Amerikalı aktris Hathaway şu sıralar yeni filmi Tenet ile adından söz ettiren Nolan hakkında şu ifadeleri kullandı:

  • 4
    "Sette sandalyelere izin vermiyor. Bunu, 'Eğer sandalye olursa insanlar oturur ve çalışmaz' diye açıklıyor. İçerik, teknik yetenek, tutku ve duygu açısından harika filmleri var. Hep zaman çizelgesi ve bütçede planlanandan kısa sürede ve az meblağla filmleri tamamlıyor. Sanırım bu sandalye konusuyla alakalı" dedi.
  • 5

    Hathaway, insanların çalışmasını engellediğini düşündüğü için Nolan’ın sette cep telefonu kullanılmasına izin vermediğini de açıkladı.

  • 6

    Christopher Nolan’ın basın sözcüsü Kelly Bush Novak, yönetmenin setinde sandalyeleri hiçbir zaman yasaklamadığını, ancak cep telefonu kullanmanın ve sigara içmenin yasak olduğunu açıkladı.

  • 7

    Akıl Defteri (Memento), Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises), Dunkirk, Başlangıç (Inception) gibi başarılı filmleri yöneten 49 yaşındaki Nolan, 5 kez Oscar'a aday gösterildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız