Daisy Ridley, corona virüsle mücadele için Star Wars hikayesi okuyor

Sanat ve eğlence dünyasının ünlü isimleri dünyada 1 milyon 900 binden fazla kişiyi etkileyen corona virüsle mücadeleye katkı sağlamaya devam ediyor. Kimi online konser veriyor, kimi bağışta bulunuyor ya da kampanya başlatıyor. Son olarak Star Wars üçlemesinin yıldız oyuncusu Daisy Ridley, evde kalma çağrısına katıldı ve sosyal izolasyon uygulayanlar için Star Wars hikayesi okudu.

Haberler 14.04.2020 - 11:02

  • 1
    Corona virüsle mücadelenin en önemli unsurlarından biri olarak gösterilen sosyal izolasyon ve karantina için çağrılar devam ediyor. Birçok ünlü de sosyal medya üzerinden destek amacıyla videolar paylaşıyor, evde kal çağrısı yapıyor. Bu isimlerin arasına son olarak Daisy Ridley eklendi.
  • 2
    Star Wars: The Force Awakens, The Last Jedi ve The Rise of Skywalker'da Rey karakterine hayat veren yıldız oyuncu, bir Star Wars hikayesi okuyarak Evde kal çağrısına destekte bulundu.
  • 3
    Drew Daywalt ve Matt Myers'ın yazarı olduğu BB-8 on the Run isimli kitabı okuyan Ridley'in İngiliz aksanı dinleyenlerin ilgisini daha da çok çekti.

  • 4
    BB-8 on the Run kitabı bilindiği kadarıyla Star Wars: Episode VII olan The Force Awakens zamanında geçiyor.
  • 5

    İsyancı birliklerinin arasında olan top şeklindeki BB-8 isimli bir droidin hikayesini anlatan kitapta droid, isyancı birliklerinin yanına dönebilmek için çok gizli bir haritayı ele geçiriyor. 




Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız