The Lost Symbol romanından uyarlanan dizisinden ilk kareler ve yayın tarihi

Peacock platformu, The Lost Symbol’ın yayın tarihini resmi olarak paylaştı. Amerikalı yazar Dan Brown’un kaleminden çıkan gerilim romanı 16 Eylül 2021 tarihinde Peacock'ta izleyici karşısına çıkacak.

Haberler 04.08.2021 - 13:21 Son Güncelleme : 04.08.2021 - 13:24

  • 1
    Yazarın önceki kitaplarından tanıdığımız Harvard Simgebilim Profesörü Robert Langdon, The Lost Symbol’ın da ana karakteri olarak karşımıza çıkıyor.
  • 2
    Roman, ana karakter olan Langdon’ın Washington’daki maceralarını anlatıyor. Dizide ise Robert Langdon rolünü Succession dizisiyle tanınan Ashley Zukerman üstleniyor.
  • 3
    The Lost Symbol'un oyuncu kadrosunda Valorie Curry, Sumalee Montano, Rick Gonzalez, Eddie Izzard ve Beau Knapp gibi isimler yer alıyor. Dizinin yapımcılığını, CBS Stüdyoları'nın üstlendiği The Lost Symbol, Imagine Television Studios ve Universal Television iş birliğiyle hayata geçirildi.
  • 4
    Macera romanların en sevilen yazarlarından olan Dan Brown’ın da içinde bulunduğu yürütücü yapımcı kadrosunda Brian Grazer, Ron Howard, Samie Kim Falvey, Anna Culp, John Weber ve Frank Siracusa bulunuyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız