Tom Holland: Rolü aldığımı Instagram'da öğrendim

Tüm zamanların en sevilen süper kahramanlarından Spider-Man’in yeni macerası beyazperdede seyirciyle buluştu. “Spider-Man: Homecoming” filminde Peter Parker, nam-ı diğer Örümcek Adam’ı canlandıran Tom Holland, "Instagram’da gezinirken Marvel’ın sayfasında 'Yeni Spider-Man’in kim olduğunu öğrenmek istiyorsanız web sayfamıza bakın' notunu gördüm. Ben olmuştum!" dedi.

Haberler 09.07.2017 - 09:31

  • 1
    100 milyon doların üstünde gişe beklentisi olan Spider-Man: Homecoming (Örümcek Adam Eve Dönüş) filminde Örümcek Adam'a hayat veren Tom Holland Hürriyet'ten Barbaros Tapan'ın sorularını yanıtladı.
  • 2
    “Spider-Man” olma süreci nasıldı?

    - Hayatımda geçirdiğim en stresli dönemdi diyebilirim. Spider-Man’e oyuncu aradıklarına dair bir basın bülteni yayınladılar. Görür görmez ajansımı aradım, bana deneme çekimi ayarlamalarını istedim. Üç hafta sonra ajanstan cevap geldi: “Senden deneme çekimi istiyorlar. Ama kamera karşısına geçip kendi kendine çekecek ve onlara göndereceksin.” Beş ayrı çekim yaptım, yolladım. Ardından beni Los Angeles’a, cast direktörü Sarah Finn ile yapılacak bir deneme çekimine çağırdılar.

    Ve kabul edildiniz...

    - O kadar kolay değil. Devamında Robert Downey Jr. ile ekran testi yapmam için Atlanta’ya yolladılar beni.

    Bitti mi?

    - Yok. Atlanta’ya bir daha çağırdılar; bu kez Chris Evans ile ekran testi yapmam gerekiyordu.
  • 3
    - Birkaç ay sonra aradılar, tekrar seçmelere katılmam gerektiğini söylediler. Bu sefer kostümlü çekim olacaktı. O son final seçmelerinin ardından rolü alıp almadığımı birkaç gün içinde bildireceklerini söylediler. 6 hafta geçti, hâlâ haber yoktu. Rolü alamadığıma inanmaya başlamıştım. O günlerde Instagram’da gezinirken Marvel’ın sayfasında “Yeni Spider-Man’in kim olduğunu öğrenmek istiyorsanız web sayfamıza bakın” notunu gördüm. Ben olmuştum!

    Son final seçmelerinde yeteneğinizi konuşturmuşsunuz yani...

    - Sanırım... Sonuncusu hareket-manevra seçmeleriydi. Koreograf vardı sette. Kavga sahnesinden bir hareket gösterip aynısını tekrar etmemi istedi. Chris Evans da odadaydı. Hareketi yaptım, sonra “Ters takla da atmamı ister misiniz?” diye sordum. Herkes “Yok, boş ver” falan derken odadan biri “Yapabilir misin?” diye sordu. Takla atmaya başladım, Chris söyleyeceği cümleyi unuttu! Çok cool bir andı.
  • 4
    Neler hissettiniz rolü aldığınızı öğrendiğinizde?

    - Biraz şaşkınlık, biraz mutluluk... Endişe yoktu hiç.

    Ya devamında?

    - Önceki filmleri tekrar tekrar izledim, neleri yapıp neleri yapmamam gerektiğini düşündüm. Çizgi romanları okumaya başladım. O romanlara ait binlerce ekran görüntüsü aldım. O ikonik Spider-Man atlamalarını, inişlerini hakkıyla yapabilmek için de vakit kaybetmeden spora başladım...
  • 5
    Öğrencilik yıllarınızı bir düşünseniz, Peter Parker ile aranızda benzerlikler bulabilir misiniz?

    - Hem de çok... Ben de ödevlerimi yaparken zorlanırdım. Utangaçtım, kızlara çıkma teklif edemezdim. Bir süper kahramanın da aynı sorunları yaşadığını görünce yalnız olmadığını hissediyorsun, kendine güvenin geliyor.

    Şimdi nasıl kızlarla aranız? Hâlâ çıkma teklif etmeye utanıyor musunuz?

    - Kesinlikle... O konuda hâlâ utangacım. Gerçi uzun zamandır kızlarla konuşmaya hiç vaktim de yok, sadece işime konsantre durumdayım.
  • 6
    Çekimler bitti, film vizyona girdi, rahatlamış olmanız gerek ama...

    - Ama filmin prömiyerleri ve röportajları için dünyayı dolaşıyorum şimdi de...

    Spider-Man gücü, bu utangaçlığı yenmenizi sağlar mı dersiniz?

    - Öğrenciyken sınıfın hep en ufak tefek çocuğuydum. Kızlar okulun rugby takımındaki çocuklarla çıkmak istiyordu, küçük bale dansçısıyla değil... Şimdi durum farklı... Spider-Man yanı başımdayken eminim benim için her şey daha kolay olacak
  • 7
    Hayalinizdeki kız arkadaş nasıl biri?

    - Kolay konuşabileceğim, neşeli, sıradan bir kız... Çok fazla şey aramıyorum. Fakat annemden geçer not alması şart. Annem benim için nasıl bir kız arkadaş düşünüyor hiçbir bilgim yok ama onun onayı şart. Ve itiraf edeyim, annem zor bir kadındır
  • 8
    Dans kariyeriniz ne durumda?

    - Dans etmeyi hâlâ çok seviyorum. Bir kulüpte ya da partide herkesten daha iyi dans ediyor olmak çok keyifli. Yer aldığım her projede dansın faydasını gördüm, çünkü dans vücut üzerinde nasıl kontrol sahibi olabileceğini öğreten bir uğraş. Fakat o kadar yoğun çalışıyorum ki dansa zamanım kalmıyor artık.
  • 9
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız