Günün öne çıkan 10 haberi (5 Haziran 2018)

5 Haziran 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 05.06.2018 - 16:20 Son Güncelleme : 05.06.2018 - 16:47

  • 1

    1- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN MUHARREM İNCE’YE PROMPTER YANITI

    Sakarya mitinginde, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye prompter yanıtı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Ben prompter'ı falan unutmadım. Prompter'ın dersini veririm sana Bay Kemal, Bay Muharrem. Kanaat önderleriyle yaptığımız iftarda yanımdaki hoca efendi akşam namazını kılmak için çıktı. Ben konuşmamı yaparken o dönüyordu. Korumalar önünü kestiler, onu tekrar sandalyesine göndermediler. Bu beni rahatsız etti. Rahatsız edince koruma müdürümü çağırdım; 'Bak şurada hoca efendinin önünü kestiler, onu tekrar yerine döndürmediler' dedim. Bu benim ilim ehline gösterdiğim saygımdır'' ifadelerini kullandı.

    HABERİN AYRINTILARI

  • 2
    2- ÇAVUŞOĞLU: MENBİÇ’TE YPG’DEN SİLAHLAR ALINACAK

    Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Menbiç için onayladığımız yol haritasında ekiplerimiz bir ön hazırlık toplantısı yapacak daha sonra uygulama safasına geçeceğiz. Ön hazırlık 10 gün içinde başlayacak. YPG'den silahlar alınacak" dedi.

    HABERİN AYRINTILARI

  • 3
    3- DOLAR VE EURO NE KADAR?

    Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada dolar 4,62'nin üzerinde, euro 5,39 civarında seyrediyor.

    HABERİN AYRINTILARI

  • 4

    4- NUMAN KURTULMUŞ’TAN AF AÇIKLAMASI

    Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, af konusunun AK Parti'nin gündeminde olmadığını söyledi.

    HABERİN AYRINTILARI

  • 5
    5- DOLAR VE EURO NE KADAR?

    Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada dolar 4,62'nin üzerinde, euro 5,39 civarında seyrediyor.

    HABERİN AYRINTILARI

  • 6

    6- RUSYA’DAN YOLLANAN SAHİPSİZ VALİZDEN ÇIKTI

    Rusya'dan Atatürk Havalimanına yollanan valizde yılan, akrep ve kaplumbağa bulundu.

    HABERİN AYRINTILARI

  • 7
    7- ‘YAN BAKTIN’ DEYİP SİLAH GÖSTERDİĞİ KİŞİ EMNİYET AMİRİ ÇIKTI

    İstanbul Beyoğlu'nda 'yan baktın' deyip üstüne yürüdüğü ve silah gösterdiği kişi, Emniyet Amiri çıkınca neye uğradığını şaşırdı. Emniyet Amiri kimlik göstererek saldırganın elindeki silahı aldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Gözaltına alınan kişi, polis merkezine götürüldü

    İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

  • 8

    8- İŞTE İOS 12 GÜNCELLEMESİ ALACAK İPHONE’LARIN TAM LİSTESİ

    ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın iOS12'yi tanıttı. Peki iOS 12 hangi iPhone modellerinde çalışacak? İşte iOS 12 güncellemesi alacak iPhone'ların tam listesi...

    HABERİN AYRINTILARI

  • 9

    9- ÖZGE BORAK İŞ ADAMININ 1 MİLYON DOLARLIK TEKLİFİNE YANIT

    Kendisini iş adamı olarak tanıtan bir kullanıcı, Özge Borak'ın Instagram hesabına "Seninle 1 gece 1 milyon dolar..." şeklinde mesaj attı. Borak bu mesajı sosyal medyadan yayınlayarak, "Bu hadsizliğe artık ne desem bilemedim. Pis, hadsiz. En iyisi şunu diyelim; Biz onun dizisini çektik" ifadelerini kullandı.

    HABERİN AYRINTILARI

  • 10

    10- AHLAT AĞACI, HAN SOLO’YU GEÇTİ

    Vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi 25.906 seyirciyle dördüncü sırada yer aldı. Ahlat Ağacı böylece vizyondaki ilk haftasında Han Solo'yu geçmiş oldu.

    HABERİN AYRINTILARI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız