Kim Kardashian'ın first lady olma ihtimali tartışılıyor

Rap şarkıcısı Kanye West, ABD Başkanı olmak için yarışa gireceğini duyurdu ancak aday olmak için harekete geçmedi. Buna rağmen Kim Kardashian'ın first lady olma ihtimali tartışılmaya başlandı.  

Haberler 08.07.2020 - 06:41

  • 1

    Kim Kardashian’ın eşi, rap şarkıcısı Kanye West, ABD Başkanı olmak için yarışa gireceğini duyurdu ancak aday olmak için harekete geçmedi. West, pek çok eyalette adaylık başvuru tarihlerini kaçırsa da elini çabuk tutarsa başka eyaletlerden başvuru yapabilecek durumda. Ancak önünde binlerce imza toplama sınavı da var. Buna rağmen tartışılan kişi Kim Kardashian olmaya başladı.

     

     

     

     

  • 2

    Sosyal medya kullanıcıları Kanye West seçimleri kazanırsa, Amerikalı magazin yıldızının nasıl bir first lady olacağına yönelik fikirler ortaya koydu.  Haberin duyulması ile birlikte birçok sosyal medya kullanıcısı Kardashian'ın first lady olma ihtimaline pek sıcak bakmıyor ve magazin yıldızı için çok sayıda yorum yaptı.

     

  • 3

    Bir takipçi West, ABD başkanı seçilirse ve aile Beyaz Saray'a taşınırsa, Kardashian'ların kendilerini şöhrete kavuşturan Keeping Up Whit the Kardashian adlı programın burada çekilebileceğini öne sürdü.

  • 4

    Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Kanye West, Kim Kardashian'ı first lady yapabilecek bir yarışa giriyor. Bu ülkeden gitmek istiyorum, şaka değil" yorumu yaptı.

     

  • 5

    Görüşlerini dile getirenlerden biri de, "Aman Tanrım! Biz de bundan sonra Keeping Up With The Kardashians'ın Beyaz Saray bölümlerini izleyeceğiz" şeklinde paylaşım yaptı.

     

  • 6

    Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Eğer Kim Kardashian'ı first lady yaparsanız sizi hiç affetmeyeceğim" diye yazdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız