Magazin ve sanat turu (22 Haziran 2020)

22 Haziran 2020 'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 22.06.2020 - 17:08 Son Güncelleme : 22.06.2020 - 17:47

  • 1

    Acun Ilıcalı'dan MasterChef uyarısı: Lütfen başvurmayın!

    Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor 2020'nin ada konseyinde konuşurken, yeni sezonda yayınlanacak olan MasterChef Türkiye'ye beklediklerinden çok başvuru yapıldığını belirterek "Lütfen başvurmayın" uyarısında bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    71. yaşında Meryl Streep'in tarihe geçen filmleri

    Kariyerinin başından bu yana rol aldığı 50'yi aşkın filmin 21'iyle dünyanın en prestijli sinema ödülleri olan Oscar'a aday gösterilen Meryl Streep, bugün yeni yaşını kutluyor. İşte 71. yaşına özel, 3 Oscar ödülü kazanan ve Oscar'ın Altın Kızı olarak nam salan usta oyuncunun tarihe geçen filmleri, IMDb puanları ve canlandırdığı karakterler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, 2. eleme adayı kim oldu?

    Survivor’ın dün akşamki bölümünde ikinci bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Mavi takımdan Survivor Barış ile kırmızı takımdan Survivor Sercan final etabında yarıştı. Nefesleri kesen dokunulmazlık oyunu sonrasında ise ikinci eleme adayı belli oldu. İşte Survivor son bölüm ayrıntıları ve haftanın gelişmeleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    İngiltere veliaht Prensi William 38’inci doğum gününü kutladı

    İngiltere tahtının gelecekteki kralı Prens William, dün 38 yaşına girdi. William'ın doğum günü kutlaması için kraliyetin sosyal medya hesaplarından aile fotoğrafları paylaşıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Uluslararası Göç Filmleri Festivali sona erdi

    Bir haftada yaklaşık 30 milyon izleyiciye ulaşan, dünyanın en geniş katılımlı ve kapsamlı tematik film festivali Uluslararası Göç Filmleri Festivali ‘artırılmış gerçeklikle’ düzenlenen görkemli kapanış töreniyle sona erdi. Oscar’a aday olan Suriyeli Waad Al Kateab ve İngiliz Edward Watts’ın yönettiği For Sama (Sama İçin) belgeselinin En iyi Uzun Metraj film seçildiği gecede 26 bin euro ödül dağıtıldı. İşte Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nin tüm kazananları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Rebel Wilson: Yapımcılar daha kilolu olayım diye bana çok para ödedi

    Pitch Perfect, Bridesmaids ve Jojo Rabbit gibi filmleriyle tanınan oyuncu Rebel Wilson, yapımcıların daha fazla kilolu olması için kendisine “çok para ödediğini” söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Tarkan kızı Liya'nın doğum fotoğraflarını paylaştı

    Tarkan, sosyal medya hesabından kızı Liya ile çekilmiş fotoğraflarını arka arkaya paylaşarak Babalar Günü'nü kutladı. Megastar, "Babalığın tarif edilemez güzellikteki duygularıyla tanıştığım ilk anlar" ifadesini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Brandon Flynn yeni filmi Looks That Kill’de bir bakışıyla öldürüyor

    13 Reasons Why (Ölmek İçin 13 Sebep) dizisi yıldızı Brandon Flynn’in başrolde olduğu Looks That Kill’den ilk görüntüler yayınlandı. Filmde Flynn, doğuştan gelen tıbbi durumu nedeniyle baktığı herkesin ölümüne yol açan bir karaktere hayat veriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    YTB'nin Sandıktaki Fotoğraflar sergisi Ankara Garı'nda ziyarete açıldı

    Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın, yurt dışındaki Türk vatandaşları ve Türk soydaşlarının göç hatıraları ile hikayelerinden oluşan 'Sandıktaki Fotoğraflar Unutulmayan Göç Hatıraları' sergisinin 2'ncisi Ankara Garı'nda açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Justin Bieber'dan cinsel taciz iddiasına kanıtlı yanıt

    Hakkında cinsel taciz iddiasında bulunulan dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, suçlamalara, bulunduğu yeri kanıtlama amacıyla fatura ve belgelerle yanıt verdi. Bieber, iddiaları yargıya taşıyacağını da belirtti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Survivor yarışmacısı ve milli atlet Merve Aydın anne oluyor

    Survivor Merve olarak tanınan milli atlet Merve Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Hollywood yıldızlarından Uluslararası Göç Filmleri Festivali’ne övgü

    Hollywood’un ünlü yıldızları, ABD’li usta oyuncu Harvey Keitel, Oscar'lı oyuncu Helen Mirren, Oscarlı yönetmen Taylor Hackford ve başarılı oyuncu John Savage, Uluslararası Göç Filmleri Festivali’ne övgüler yağdırdı. Ünlü yıldızlar, gönderdikleri videolarla festivali düzenleyen İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması'nın kazananları belli oldu

    Kadın fotoğrafçıları bir araya getiren Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması'nın bu yılki teması ‘Hayata Dair’ olarak belirlendi. Yarışmanın birincisi “Sevgi” adlı fotoğrafıyla Berna Nalçacı oldu. İşte Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması'nın kazananları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Sahnede stand up yaparken düşen komedyen DL Hughley'in Covid-19 testi pozitif çıktı

    Dünya genelinde yüz binlerce insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Gösteri esnasında sahnede bayılan ABD'li komedyen Darryl Lynn Hughley, corona'ya yakalandığını öğrendi. İşte Hughley ile ilgili ayrıntılar ve corona olan diğer ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Rap şarkıcısı Killa Hakan'ı yeni imajıyla kimse tanıyamadı

    Ünlü rap şarkıcısı Killa Hakan, kendisiyle özdeşleşen gözlük ve bandanasını çıkararak poz verdi. Takipçilerinin tanımakta güçlük çektiği rap'çi yeni görüntüsüyle sosyal medyada trendler arasına girdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Hande Ataizi içini döktü: Böyle güzel bir günün ardından terk etti babam beni

    Altı yaşındayken babası tarafından terk edilen oyuncu Hande Ataizi, Babalar Günü'nde yaptığı Instagram paylaşımıyla babası hakkında hiç anlatmadıklarını anlatarak, "Böyle güzel bir günün ardından terk etti babam beni" ifadesini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Uluslararası Yeşilay Karikatür Yarışması’nın kazananları belli oldu

    Yeşilay’ın bu yıl “Bağımlılıklarla Mücadelenin 100. Yılında Sağlıklı Yaşamın Önemi” temasıyla düzenlediği 4’üncü Uluslararası Yeşilay Karikatür Yarışması’nın ödül töreni online olarak gerçekleştirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Oyuncu Enis Fosforoğlu vefatının 1. yılında anıldı

    Türk tiyatrosunun usta oyuncularından Enis Fosforoğlu, vefatının birinci yılında siyasetçi ve sanatçı dostları tarafından anıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    4. Afiş Tasarım Yarışması'nın kazananları açıklanacak

    Kültür ve Turizm Bakanlığının düzenlediği Genç Sanat: 4. Afiş Tasarım Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buluyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yılı vesilesiyle düzenlenen Genç Sanat: 4. Afiş Tasarım Yarışması Sergisi, 24 Haziran'da açılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Disneyland Paris 15 Temmuz’da ‘kademeli olarak’ yeniden açılacak

    Fransa'da ünlü eğlence merkezi Disneyland Paris'in 15 Temmuz'da 'kademeli olarak' yeniden açılacağı duyuruldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Karadeniz’in Efes’i Tieion Antik Kenti'ne bir yılda 250 bin ziyaretçi

    Karadeniz’in Efes’i olarak anılan Tieion Antik Kenti’ni bir yılda 250 bin kişi ziyaret etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız