Magazin ve sanat turu (5 Nisan 2021)

5 Nisan 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler ntv.com.tr 05.04.2021 - 17:42

  • 1

    Duygu Çakmak Lübnan'da düzenlenen Miss Europe 2021 yarışmasında üçüncü oldu

    Lübnan'da düzenlenen Miss Europe 2021 yarışmasında üçüncü olarak taç giyen Duygu Çakmak, "Bu başarı tüm Türk kadınlarının başarısı. Ben onların bir temsilcisi olarak oradaydım" dedi. Kocaeli'nde yaşayan Çakmak, yarışma öncesi jüri üyelerine ve yarışmacılara hediye etmek üzere 100 kutu pişmaniye götürmüştü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Defne Samyeli, Aleyna Tilki, Nilay Cafer ve Eda Taşpınar tatilde

    Salgın dönemini fırsata çeviren Defne Samyeli, Aleyna Tilki, Nilay Cafer ve Eda Taşpınar gibi ünlü isimler tatile çıktı. Kimi yurt dışında denizin tadını çıkarırken kimi yurt içinde doğayı tercih etti. İşte Samyeli, Tilki, Cafer ve Taşpınar'ın tatillerinden yansıyan kareler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Dünyanın en pahalı tablosu olan Leonardo da Vinci’nin Salvator Mundi’si NFT olarak satışta

    Kasım 2017’de 450 milyon 300 bin dolara Badr bin Abdullah bin Muhammed bin Farhan Al Saud tarafından satın alınarak, bir açık artırmada satılan gelmiş geçmiş en pahalı yağlı boya tablo olan Leonardo da Vinci’nin Salvator Mundi resmi, NFT olarak satışa çıkarıldı. Yaratıcısı, NFT satışından 450 milyon dolar bekliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Emre Aşık ve Yağmur Aşık'ın boşanma davasında tanıklar dinlendi: Velayet talebine ret

    Eski milli futbolcu Emre Aşık ve eşi Yağmur Aşık'ın çekişmeli boşanma davasında tanıklar dinlendi. Mahkemenin Yağmur Aşık'ın velayet talebini reddettiği öğrenildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Kate Winslet: Gerçek cinsel kimliğini açıklayamayan en az dört aktör tanıyorum

    Hollywood'da rol bulamama korkusuyla bazı aktörlerin gerçek cinsel kimliklerini açıklamadıklarını söyleyen Kate Winslet, "Böyle en az dört aktör tanıyorum" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Kazara Aşk yakında başlıyor

    Star’ın yeni dizisi ‘Kazara Aşk’, yakında başlıyor. Yapımcılığına Koliba Film’in imza attığı, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Kazara Aşk’ın başrol oyuncuları da belli oldu. Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in başrolde oynadığı ‘Kazara Aşk’, yakında Star’da.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Hayat Bilgisi'nin 'Pikaçu'su Kerem Kupacı Türkiye'den ayrıldı

    Bir dönemin sevilen dizisi Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı 'Pikaçu Kerem' rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı'nın Türkiye'den ayrılıp yurt dışına yerleştiği öğrenildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Afra Saraçoğlu: Maddi sıkıntı beni erken olgunlaştırdı

    Son dönemde yıldızı parlayan genç oyuncular arasında yer alan Afra Saraçoğlu, yaptığı açıklamada, "Sektöre ilk girdiğimde beni en çok zorlayan maddi sıkıntı olmuştu. Tek gelirim oyunculuktu. Bu beni duygusal olarak daha güçlü bir insan haline getirdi diyebilirim. Bazı şeyleri erken yaşamak aslında kişisel gelişim için daha iyi oluyor. Erken olgunlaşıyorsun, olaylara farklı gözden bakıyorsun" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Dr. Mehmet Öz kız kardeşi hakkında suç duyurusunda bulundu

    Dünyaca ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz, babalarının vasiyetnamesini sahte belgelerle değiştirdiğini öne sürdüğü kız kardeşi Nazlım Suna Öz hakkında suç duyurusunda bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Broadway tiyatrosu bir yıl sonra yeniden açıldı

    New York'un simgelerinden Broadway tiyatrosu salgın nedeniyle kapattığı kapılarını yeniden açtı. Tiyatroda corona virüs kuralları da unutulmadı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    2021 SAG Ödülleri sahiplerini buldu

    Salgın koşullarında uzaktan bağlantıyla yapılan SAG (Screen Actors Guild - Ekran Oyuncuları Birliği) Ödülleri'nde sinema ve televizyon dalında en iyiler belirlendi. The Trial of the Chicago 7 filmi ile Schitt’s Creek ve The Crown dizileri gecenin kazananları oldu. İşte 27. SAG Ödülleri'nin kazananları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Google Sadri Alışık'ı unutmadı

    İnternet arama motoru Google, Türk sinemasının unutulmaz ismi Turist Ömer lakaplı, Sadri Alışık'ı unutmadı ve doğum günü anısına özel bir doodle yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Bodrum'da 2400 yıllık tarihi lahit mezar kazısından altın çıktı

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum'da 2400 yıllık tarihi lahit mezardan çıkan değerli eşyaları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Dario Moreno'nun portresi evininin karşısındaki duvara resmedildi

    Çocukluk ve gençlik dönemini İzmir'de geçiren ünlü piyanist, gitarist ve sinema oyuncusu Dario Moreno'nun portresi, doğumunun 100'üncü yılında evinin bulunduğu yerin karşısına resmedildi. Portreyi resmeden sanatçı Aksel Mengü, Moreno'nun renkli kişiliğini yansıtmak için detaylı araştırma yaptığını söyleyerek çalışmanın 8 günde tamamlandığını ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Çelik: Virüsü yendim, iyiyim

    Dünyada milyonlarca kişiyi etkileyen corona virüse yakalanıp kurtulanlar arasında sanat, eğlence ve spor dünyasının tanınan isimleri de var. Kimi daha önce hiç yaşamadığı bir titremeyi, kimi acıyı anlatıyor. Sabahları hala öksürdüğünü söyleyen de var, sosyal izolasyona dikkat çeken de. Son olarak şarkıcı Çelik, corona virüs nedeniyle hastanede tedavi gördüğünü ve iyileştiğini açıkladı. İşte Çelik'in sağlık durumuyla ilgili ayrıntılar ve corona virüsü yenen diğer ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Çin'den Oscar'a yasak

    Nomadland filminin Oscar’a aday olması sonrası Çin Hükümeti Oscar Ödül Töreni’nin ülkede yayınlanmasını yasakladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Sezen Aksu, şarkısının YouTube sayfasına yönlendirme yapan siteye dava açtı

    Sezen Aksu, Demo adlı albümünü haberleştirip, Begonvil şarkısının YouTube yönlendirmesini paylaşan Kültür Servisi sitesine telif davası açtı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Anadolu rock ozanı Cem Karaca 76 yaşında!

    Barış Manço, Erkin Koray ve Fikret Kızılok'la Anadolu rock müziğinin dört öncüsünden biri sayılan Cem Karaca'nın bugün 76. doğum günü. İşte 8 Şubat 2004'te hayatını kaybeden Karaca'nın hayatı ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Banu Alkan'ın kanser tedavisi gören ablası hayatını kaybetti

    Banu Alkan'ın ablası Fehime Alkan'ın dün sabah Altınoluk'ta hayatını kaybettiğini duyuruldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU         

  • 20

    Ece Erken ve Bircan Bali'ye Barbaros Şansal'a hakaretten para cezası

    Özel bir televizyon programında sunucu olan Ece Erken ve Bircan Bali, 2019 yılında programda sarf ettikleri sözlerle Barbaros Şansal'a hakaret ettikleri gerekçesiyle bin 300'er lira adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Bircan Bali hakkında verilen adli para cezasını erteledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Doğadan topladığı tahta parçalarıyla heykel yapıyor

    Antalya'da pandemi nedeniyle atölyesini kapatan Adnan Ceylan, evinin bahçesinde doğadan topladığı odun ve tahta parçalarıyla heykel yapmaya devam ediyor. Japon ustadan online eğitim alan geri dönüşüm sanatçısı, Japonya'nın bitki şekillendirme sanatı 'bonzai'yi de uyguluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Şehir Tiyatroları'nda online etkinlikler devam ediyor

    Şehir Tiyatroları, kültür-sanat etkinliklerini sanatseverlere online olarak ulaştırmaya devam ediyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Sefirin Kızı 47. yeni bölüm 2. fragman

    Star'ın sevilen dizisi Sefirin Kızı'nın 47. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 24

    Moda devi Louis Vuitton'dan iki yeni seyahat kitabı

    Louis Vuitton, 'Fashion Eye' kitap serisine iki yeni seyahat fotoğrafçılığı kitabı ekleyerek moda ve kitapseverlerle buluşturuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Yeşilçam'ın 'Turist Ömer'i Sadri Alışık 96 yaşında

    Yeşilçam'da canlandırdığı Turist Ömer karakteriyle izleyenlerin gönlünde yer edinen oyuncu, komedyen, yönetmen, şair ve ressam Sadri Alışık, yaşasaydı bugün 96 yaşında olacaktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Tarla sürerken bulduğu sikke ve sadaka taşını müzeye bağışladı

    Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde çiftçilik yapan Bünyamin Beştepe, tarlasını sürerken bulduğu gümüş sikke ve sadaka taşını Elbistan Şehir Müzesi’ne bağışladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? (4 Nisan 2021 ayrıntıları)

    Survivor 2021 yarışmasında sün akşam sembol oyunu ardından dokunulmazlık heyecanı yaşandı. İkinci dokunulmazlık oyunu için ünlüler ve gönüllüler mücadele etti. Yarışmacılar, dokunulmazlığın ardından eleme konseyinde, ikinci eleme adayını belirledi. Peki, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 4 Nisan eleme adayı kim oldu? İşte Survivor son bölümden yaşananlardan ayrıntılar ve haftanın gelişmeleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Günlük burç yorumları (5 Nisan 2021)

    Astrolog Murat İpek'ten 5 Nisan 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız