Survivor'da kim elendi, finale hangi isimler kaldı? (Survivor Berkan kimdir?-12 temmuz Survivor ayrıntıları)

Şubat ayında başlayan Survivor 2020'de sona gelindi. Şampiyonu öğrenmeye saatler kala gerçekleşen son konseyde, Survivor'da kim elendi, finale kimler kaldı? sorularının cevapları belli oldu.   Cemal Can'ın dokunulmazlığı aldığı yarışta Yasin, Berkan ve Barış SMS oylamasına çıktı. Büyük oylama sonucu İstanbul'a gitmeye hak kazanan 3 yarışmacı belli oldu. Survivor hayallerine veda eden isim Berkan oldu. Böylece Cemal Can, Yasin ve Barış Survivor 2020 finalistleri olmayı başardı. İşte Survivor Berkan hakkında merak edilenler ve Survivor son bölüm ayrıntıları... 

Haberler 13.07.2020 - 14:36 Son Güncelleme : 13.07.2020 - 20:27

  • 1

    Ünlüler ve Gönüllüler olmak üzere toplam 22 yarışmacının şampiyonluk mücadelesine ev sahipliği yapan Survivor'da sona gelindi. Yasin, Cemal Can, Barış ve Berkan'ın son dörde kalmayı başardığı yarışta son konsey gerçekleşti. Cemal Can'ın dokunulmazlığı almasıyla birlikte Yasin, Berkan ve Barış SMS'e çıktı.

    SURVİVOR 2020'DE BÜYÜK FİNAL (TIKLA CANLI TAKİP ET)

  • 2

    Büyük final öncesi adada kalmayı başaran 4 yarışmacı, elenen Survivor yarışmacıları ile yüzleşti. Elif, Mert, Evrim, Ersin, Nisa, Aşkım, Ezgi ve Aycan canlı yayında eski rakiplerine merak ettikleri soruları sordular. Aycan'ın Barış'a sorduğu soru sosyal medyada geniş yankı buldu. Aycan, bir dönem aynı takımda olduğu, sonrasında ise rakip olarak yarıştığı Barış'a "Her yemekten sonra yanıma oturuyordun ve yüzüme geğiriyordun. Bunu bilerek mi yapıyordun? Gerçekten merak ediyorum" dedi. Acun Ilıcalı'dan Aycan'a müdahale gecikmedi. Ilıcalı "Aycan şunu anladım, seninle canlı yayına çıkmak riskmiş. Acaba ikinci soruyu duymadan Elif'e mi geçsek" dedi.

    SURVİVOR 2020'DE BÜYÜK FİNAL (TIKLA CANLI TAKİP ET)

  • 3

    Acun Ilıcalı, İstanbul'daki finale gitmeye hak kazanan 3 ismi canlı yayında açıkladı. SMS oylaması sonucuda Survivor hayallerine veda eden isim Berkan oldu. Acun Ilıcalı'nın Berkan'ın ismini açıklamasıyla birlikte Yasin büyük şok yaşadı.

    BERKAN'IN İLK SÖZLERİ

    Eleme kararı sonrası Berkan "Öncelikle konuşmaya size ve güzel ekibinize teşekkür ederek başlamak isterim. Bir çok emeğin doğrultusunda bu sene gelmem nasip oldu. Buraya gelirken ailemden koptum ama burada çok güzel bir aile edindim. Sadece yarışmacı arkadaşlarım değil, ekiple de. Birebir bunu yaşadım çok mutluyum. Çok heyecanlıyım. Kimse üzülmesin benim için. Buraya geldiğimden beri mertçe mücadele etmeye çalıştım. Kimsenin hakkını yemedim. En büyük önceliğim ailemi mutlu etmekti. Ailem sakın üzülmesin. Ömrümün sonuna kadar unutamayacağım hatıralar benimle beraber. Survivor benim sınırlarımı zorlayan bir yer oldu. Bulunduğum takım için mücadele ettim. Takım arkadaşlarım pırlanta. Allah üçünün de yolunu açık etsin. Şimdi son bir şey kaldı, aileme gideceğim. Onlara sarılacağım. Meşalem sönene kadar değil, son nefesime kadar aileme bağlı bir şekilde yürüyebilirim. Herkese çok teşekkür ederim" dedi.

  • 4
    BERKAN KARABULUT KİMDİR? 

    Kişisel Eğitimci ve pilates hocasıdır. Aynı zamanda Fit2Move işletmesinin sahibi olan Berkan Karabulut, vücut geliştirme üzerine çalışmaktadır. 2011 yılında Bilecik Üniversitesi'nde okumaya başlayan Berkan Karabulut, 2015 yılında eğitimini tamamlayıp mezun olmuştur.
  • 5

    Acun Ilıcalı merakla beklenen Survivor Finali ne zaman sorusuna ise şu şekilde açıklık getirdi:b "Yaklaşık 1,5 saat sonra yola çıkacağız. 14 saatlik bir yolumuz var. Yarın akşam Galataport'da büyük final başlıyor. Muhteşem bir final sizi bekliyor. Bu geceyi yolda geçireceğiz. Yarın öğlen gibi İstanbul'da olacağız. Akşam da finaldeyiz. Finalimiz seyirciye kapalı. Bu konu için özür diliyoruz. Şu an itibarıyla Dominik çekimlerimiz bitmiştir. Gönülden başarılar. 2 gün sonra bir şampiyon çıkacak. Hepinize başarılar diliyorum." 

    İşte Survivor finali hakkında merak edilenler ve haftanın ayrıntıları... 

    2020 Survivor ne zaman bitecek, Survivor finali ne zaman yapılacak? (Haber Detay-Tıkla Oku)

  • 6

    CUMARTESİ YAŞANANLAR

    SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

    Survivor'un 133. bölümünde, dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'un son oyunu canlı yayınla ekranlara geldi. 

    Oyunda Berkan - Yasin ve Cemal Can - Barış eşleşmesi yaşandı. Cemal Can'ın performansının dikkat çektiği oyunda, Berkan ile Cemal Can karşılaşması heyecanlı anlara neden oldu.

    Gecenin sonunda 3-1'lik skorla Cemal Can Survivor son dokunulmazlık oyununu kazandı. Sürenin kalmamasından dolayı, Survivor'da eleme gerçekleşmedi. Acun Ilıcalı, elemenin 12 Temmuz Pazar akşamı olacağını, son üç finalistin de pazartesi günü Survivor SMS oylamasına çıkacağını duyurdu.

    SURVIVOR'DA ELEME OLDU MU?

    Survivor 2020 133. bölümde dokunulmazlığı Cemal Can kazanarak, eleme potasından kurtuldu. Diğer üç isim için ise ada konseyinde bir oylama yapılacak. Bu oylama sonucunda Survivor 2020’ye veda eden isim belli olacak. Survivor’dan elenen isim ile birlikte yarışmada son üçe kalan isimler de ortaya çıkacak.

  • 7

    Survivor’da final için geri sayım başladı. Survivor’da yarışmacılar ilk kez canlı yayında parkur yarışına çıktı. 

    GALATAPORT İSTANBUL NEREDE?

  • 8

    Kıyasıya mücadele sahne olan yarışlarda eşleşmeler kura ile gerçekleştirildi. Oyunların sonunda ise finale çıkan isimler arasında beş galibiyete ulaşan isim yarı finale yükseldi.

    GALATAPORT İSTANBUL'DA 250 KİŞİLİK EKİP HAZIRLIKLARA BAŞLADI

    Survivor’da ilk dokunulmazlık oyunu finalinde Barış ve Berkan karşı karşıya geldi. Beş galibiyete ulaşan ilk ismin adını yarı finale yazdıracağı mücadeleler sonunda kazanan Berkan oldu.

  • 9

    Survivor’da yarı final oyunu ardından Acun Ilıcalı, yarışmacılara ilk sürprizini açıkladı. Acun, Survivor yarışmasının finalinin Galataport İstanbul'da yapılacağını duyurdu.

    TÜRKİYE'NİN DÜNYAYA AÇILAN YENİ KAPISI GALATAPORT İSTANBUL

  • 10

    GEÇMİŞ BÖLÜMLERDE YAŞANANLAR

    Survivor'ın 9 temmuzda yayınlanan 131. bölümünde bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık için mücadele etti. Ön elemede karşı karşıya gelen Elif ve Barış'ın mücadelesinde 2-0 skor ile kazanan Barış oldu ve böylece Cemal Can ile rakip olarak çıkması gerekti. Elif ise dokunulmazlığı kaybeden ilk isim oldu. Berkan ve Cemal Can'ın karşılaştığı parkurda ise kazananı 5-3 skor ile Berkan oldu.
  • 11

    Dokunulmazlığı kazanan Berkan, ada konseyinde Cemal Can'ı eleme adayı olarak belirledi. Elif ve Cemal Can arasında geçen SMS oylamasında adadan elenen isim Elif oldu. Böylece Survivor 2020 final dörtlüsü Barış, Berkan, Yasin ve Cemal Can oldu. 

    ELENEN ELİF'İN İLK SÖZLERİ 

    Sakin kişiliğiye ilk günden bu yana mücadelesini sürdüren Elif, veda konuşmasında duygusal ifadeler kullandı. Acun Ilıcalı'ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Elif, "Survivor'ı hayatımın yansıması olarak gördüm her zaman. Hayatıma dokunduğunuz için teşekkür ederim. Çok güzel bir serüvendi benim için. İnsan korkularıyla ve inandıklarıyla yaşar. Ben de korkularımla yüzleşip mücadele etmeye çalıştım ve inandıklarımın peşinden koştum. Hak yemeden, kalp kırmadan mücadele etmeye çalıştım. Hikayeme çok güzel anılar yazdım. Ailemi ve eşimi gururlandırdığımı düşünüyorum. İyi ki bu insanları tanımışım buraya ilk gelen arkadaşımdan son arkadaşıma kadar herkesi seviyorum" dedi.

  • 12
    Elif YILDIRIM GÖREN KİMDİR?

    14 Şubat 1990 yılında Bursa'nın İznik ilçesinde doğan Elif Yıldırım Gören, 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmış kadın koşucumuzdur.

    1.70 boyunda ve 55 kilo olan Elif Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir.

    Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları'ndaki 4 × 400m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur.

  • 13

    ÇARŞAMBA YAŞANANLAR

    Sercan Yıldırım'ın elenmesinin ardından Survivor'ın 130. bölümü zorlu bireysel dokunulmazlık oyununa sahne oldu. 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü oynanan dokunulmazlık oyununda Elif ile karşılaşan Barış 3-1 lik skorla dokunulmazlık finalinin ilk ismi oldu. Cemal Can ve Berkan'ın mücadelesi ise nefesleri kesti. İlk 2 oyunu Cemal can kazanırken 3. oyunu Berkan kazanarak durumu 2-2'ye getirdi. Oynanan uzatma oyununu da Cemal Can kazandı ve dokunulmazlık oyunu finalinde Barış'ın rakibi Cemal Can oldu.
  • 14

    Dokunulmazlık oyununda Cemal Can - Barış karşılaşmasında skor 3-1 ile Cemal Can'ın lehineyken çıkılan son parkurda Barış'ın sakatlanarak oyundan çekilmesiyle dokunulmazlık zırhını Cemal Can kazanmış oldu. Dokunulmazlık zırhını kazanan Cemal Can ada konseyinde eleme adayı olarak Elif'in ismini söyledi. Böylece son eleme haftasının ilk adayı Elif oldu.

  • 15
    İşte Survivor 2020'den yansıyan bazı kareler...
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız