Nurgül Yeşilçay'ın Avrat Otu sergisi açıldı

Nurgül Yeşilçay’ın kadın konulu ilk kişisel sergisi Avrat Otu, Anemas Zindanları’nda kapılarını açtı.

Haberler 13.03.2020 - 15:27

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Kültür AŞ’nin destekleriyle gerçekleştirilen Nurgül Yeşilçay’ın kadın konulu ilk kişisel sergisi Avrat Otu sergisinin açılışına sanat, cemiyet ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Yeşilçay’ın son dört yıldır yaptığı kadın temalı çalışmalarını bir araya getiren ve eserlerin gelirinden elde edilen gelirin ÇABA Derneği’ne bağışlanacağı sergi, 5 Nisan tarihine kadar ücretsiz olarak gezilebilecek.

Yeşilçay, son dört yıldır yaptığı kadın temalı resimlerini sergileme fikrinin oluşumunu "Bir kadının gözlerimizin içine baka baka ‘Ölmek istemiyorum’ diye haykırdığını görünce sergiye karar verdim. Üzülmek, sosyal medyada paylaşmak yerine bir süredir kadın konusuyla ilgili duygularımı aktardığım resimlerimi herkesle paylaşmak istedim" sözleriyle dile getirdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız