Türkiye'deki doğal miras alanlarında çekilen fotoğraflar yarıştı: Viki Yeryüzünü Seviyor

Doğal miras alanlarında çekilen fotoğrafların yarıştığı Viki Yeryüzünü Seviyor bu yıl ikinci kez Türkiye’de düzenlendi. İlk üçe giren fotoğraflarla birlikte jürinin belirlediği toplam 15 fotoğraf; yarışmanın uluslararası ayağına katılacak.

Haberler 28.08.2021 - 09:14

Fotoğraf: Arif Miletli / Meke Gölü
Vikipedi içeriklerini görsel açıdan zenginleştirmeyi hedefleyen yarışma bu yıl 35 ülkede düzenlendi. Türkiye’de 2 bin 440 fotoğraf yarıştı.

Engin Tavlı’nın, Rize'de çektiği Zilkale fotoğrafı manzara kategorisinde birinci oldu. Yakın çekim kategorisinde ise Mehmet Karaca'nın gelin böceği fotoğrafı birinciliğe layık görüldü. Arif Miletli Meke Gölü fotoğrafıyla ikinci, Gürhan Şahin ise Kapadokya fotoğrafıyle üçüncü oldu. Jürinin belirlediği, uluslararası yarışmaya gönderilecek on beş fotoğraf arasında Ağrı Dağı, Kaçkarlar, Aldağlar, Beyşehir Gölü’nde çekilmiş fotoğraflar yer alıyor.
Fotoğraf: Engin Tavlı / Zilkale
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız