Bar Rafaeli şov

Leonardo DiCaprio’nun sevgilisi Bar Rafaeli bikinisiyle plajda görüntülendi. Ünlü model neden kapak kızı olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Haberler 29.12.2010 - 12:12

Mayo modeli olarak şöhrete kavuşan Bar Rafaeli Meksika'daki tatilinde bütün kıvrımlarını ortaya seren iddialı bir bikiniyle boy gösterdi. 25 yaşındaki Sports Illustrated yıldızı daha sonra güneşten korunmak için kot bir gömlek giydi.

Rafaeli'nin aktör sevgilisi Leonardo DiCaprio ise havuz başında onun yanında değildi. İsrailli manken de vaktini arkadaşlarıyla konuşarak geçirdi.

5 yıllık birlikteliğin ardından kız arkadaşıyla evlenmeyi planladığı iddia edilen DiCaprio'nun din değiştirerek Yahudiliği seçeceği ve şimdiye kadar da İsrail'e 2-3 kez gizli seyahatlerde bulunduğu söyleniyor.


36 yaşındaki aktörün Yahudiliğe olan ani ilgisi ve din değiştirme isteği de Rafaeli ile evlenmek istemesinin en büyük kanıtı olarak gösteriliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız