Billie Eilish'ın yeni imaj paylaşımı Instagram rekoru kırdı

Yeşil-siyah saçlarıyla tanınan Grammy ödüllü şarkıcı Billie Eilish, imajını değiştirdi, sarışın oldu. Eilish'ın sarışın fotoğrafı Instagram'da beğeni rekoru kırmasını sağladı.

Haberler ntv.com.tr 18.03.2021 - 11:06 Son Güncelleme : 18.03.2021 - 12:12

Yedi Grammy ödüllü ünlü şarkıcı Billie Eilish, saçlarını değiştirdi. Yeşil ve siyah renkli saçlarıyla tanınan 19 yaşındaki şarkıcı, sarışın oldu. 

Yeni halini göstermeden önce Instagram'da paylaştığı 'hikayeler'de takipçilerinin saç rengini tahmin etmesini isteyen Eilish, daha sonra sarı saçlarını gösteren fotoğrafını paylaştı.

SELENA GOMEZ'İN REKORUNU KIRDI

Eilish'ın sarışın hali fotoğrafı 6 dakikada 1 milyon beğeni alarak Instagram rekoru kırdı. Daha önce bu rekor Selena Gomez 2018'de yaptığı 26'ncı yaş fotoğrafıyla elde etmiş, 13 dakikada 1 milyon beğeniye ulaşmıştı. Eilish'ın beğeni sayısı 16 milyona ulaştı ve fotoğrafı binlerce yorum aldı. Hayranları, ünlü şarkıcıdan, sarı saçlarını gösteren daha fazla fotoğraf paylaşmasını istedi. 

Eilish, bu yıl Grammy Ödülleri'nde Everything I Wanted şarkısıyla Yılın Kaydı, No Time to Die ile de En İyi Görsel Medya Şarkısı ödülünü aldı. Eilish, 15 Mart'taki törene yeşil-siyah saçlarıyla katılmıştı.
Ünlü şarkıcı 2021 Grammy Ödülleri töreninde Gucci imzalı tek desenli kıyafetiyle boy gösterdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız