Emel Müftüoğlu: Ajda ve Sezen’i kastetmedim

Emel Müftüoğlu, daha önceki bir röportajında söylediği “Yaşı gelenler müziği bıraksın” cümlesine açıklık getirdi: “Ben Ajda Pekkan ve Sezen Aksu’yu kastetmedim.”

Haberler 27.02.2021 - 13:17

Emel Müftüoğlu önceki gün kendisi gibi şarkıcı kızı Çağrı Müftüoğlu’yla Nişantaşı’ndaydı. Müftüoğlu, fizik tedavisi için bir kliniğe geldiğini söyledi. Ünlü şarkıcıya bir röportajındaki “Yaşı gelenler müziği bırakmalı” açıklaması hatırlatıldı. Hürriyet'ten Cenker Tezel'in haberine göre; Müftüoğlu, sözlerinin yanlış anlaşıldığını dile getirdi:

“Ben o açıklamada Ajda Pekkan ya da Sezen Aksu’yu kastetmedim. Müziği bırakması gereken kişilerin genç nesile kendini aktaramayan şarkıcılar olduğunu söyledim. Yoksa Ajda ve Sezen mevzubahis bile olamaz... Onlar çoğu engeli aşmış, hâlâ üretim yapan insanlar.”

Ünlü şarkıcının botundaki “Negatif” kelimesi ve maskeli emojiler dikkat çekti.

Lady Gaga’nın köpek bakıcısına silahlı saldırı anı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız