Iskra Lawrence anne oldu

Müzisyen Philip Payne ile aşk yaşayan model Iskra Lawrence, suda doğum yaptı. Bebeğini evinde dünyaya getiren Lawrence, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Haberler 25.06.2020 - 11:50

Instagram hesabından yayınladığı karelerle ünlü olan büyük beden model Iskra Lawrence anne oldu. Lawrence, hastaneye gitmek gitmek yerine evde suda doğum yaptı.

"EN ZOR VE EN BÜYÜLÜ ŞEY"

29 yaşındaki model, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Anne olmanın mutluluğunu yaşayan Iskra Lawrence, "Dünyanın en zor ve en büyülü şeyi" ifadelerini kullandı.

"EN BÜYÜK BAŞARIMIZ"

Model sözlerine şöyle devam etti: Anneliğin nasıl bir şey olduğunu anlamaya çalışmakla meşgulüm. Dünyanın en büyülü, en tatmin edici ve aynı zamanda da en zor şeyi. Bu yüzden sonunda hayatımızın en güzel gününü ve en büyük başarımızı paylaştığım için heyecanlıyım. Tüm annelere ve çabalayanlara sevgilerimi gönderiyorum.

CORONA VİRÜS NEDENİYLE ERKEN DOĞUM YAPTI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız