Muhterem Nur’un bilinci kapandı

Hastanede böbrek yetmezliği ve solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle tedavi gören ve bilinci kapanan Muhterem Nur, solunum ve diyaliz cihazına bağlandı.

Haberler 06.03.2020 - 12:07

Bir süredir böbrek yetmezliği ve solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle tedavi altında olan Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur’dan üzücü haber geldi.

Hürriyet’in haberine göre, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren Muhterem Nur önceki gün yeniden yoğun bakım ünitesine alındı. Kan değerleri değişen Muhterem Nur solunum ve diyaliz cihazına bağlandı.

Bilinci kapanan 87 yaşındaki Nur'un son durumu Gürses hayranlarını da üzdü.

İLK KEZ MEZARA GİDEMEDİ

Muhterem Nur, hastanede tedavi gördüğü için hayat arkadaşı Müslüm Gürses'in vefatının ardından ilk kez bu yıl eşinin mezarında yapılan törene gidememişti.

Gürses, 3 Mart 2013'te, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederek Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilmişti.

MÜSLÜM FİLMİNİN KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız