Sıla-Hazer Amani önce kitap aldı sonra sinemaya gitti

Şarkıcı Sıla ve konserini dinlemeye gittiği Harbiye Açıkhava'da ilişkilerinin iyi gittiğini söyleyen şef Hazer Amani alışverişte görüntülendi.

Haberler 09.10.2019 - 13:25

Sıla Gençoğlu ile şef Hazer Amani, uzun bir aradan sonra ilk kez baş başa Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yoğun geçen Harbiye Açıkhava konserleri sonrasında sevgilisi ile birlikte alışverişe çıkan Sıla, uzun süre mağazaları dolaştı.
Kitap satan bir mağazaya uğrayan ikili, burada yaklaşık bir saat vakit geçirdi. Yeni çıkan ve gündeme dair bolca kitap alan sevgililer, günün sonunda soluğu sinemada aldı. Soruları yanıtsız bırakan Sıla-Hazer Amani çiftinin mutlu halleri dikkatlerden kaçmadı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız