Şoray, Vahdettin’in kabrini ziyaret etti

Suriye'nin başkenti Şam'ı gezen Türkan Şoray, Osmanlı Devleti'nin son padişahı Vahdettin'in Süleymaniye Külliyesi'nde bulunan kabrini ziyaret ettiği sırada çok garip duygular hissettiğini söyledi.

Haberler 11.11.2010 - 16:41

Türkiye'nin Şam Büyükelçisi Ömer Önhon'un eşi Meltem Önhon ve Türkiye'nin Şam Kültür Ataşesi Vehip Özdemir'in ev sahipliğinde Şam'ı gezen Türkan Şoray, tarihi Emeviye Camii, Süleymaniye Külliyesi ve Türk Hava Şehitliği'ni de ziyaret etti.

Akşam gazetesinin haberine göre Osmanlı Devleti'nin son padişahı Vahdettin'in Süleymaniye Külliyesi'nde bulunan kabrini ziyaret eden Şoray, 'Son padişah Vahdettin'in mezarına gittik. Çok garip duygular hissettim. Onun gurbette ölmesi, mezarının orada olması. Buranın her karışında bizim de izlerimiz var' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız