Survivor'a yeni dahil olan yarışmacı Berna Canbeldek kimdir?

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıyla tanınan, daha önce Survivor yarışmasında bulunan Berna Canbeldek yeniden Survivor kadrosunda. Survivor Berna Canbeldek kimdir?

Haberler 19.03.2018 - 12:23 Son Güncelleme : 19.03.2018 - 12:24

Survivor'da bu hafta Gönüllüler'e karşı 10-5 üstünlük sağlayan All Star dokunulmazlığı kazanan taraf oldu. Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokulmazlığı ise Nagihan kazandı.

Acun Ilıcalı, Survivor All Star takımına sakatlanan ve yarışmadan ayrılan Ecem'in yerine Berna Canbeldek'in katıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

BERNA CANBELDEK KİMDİR? 

Berna Canbeldek, Survivor'un 2014 kadrosunda yer almıştı. Berna Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı dans gösterileriyle tanınıyor. Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olan Berna Canbelek 1989'da Bursa'da doğmuştur. 

12 yaşından beri dans eğitimi alan, ailesiyle birlikte Almanya'da yaşayan Berna 1.69 boyunda ve 56 kilodur.

SURVİVOR NAGİHAN TAKIM DEĞİŞTİRDİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız