Esad ateşkesi görüşürken Şam'a bomba

Suriye’de Devlet Başkanı Beşşar Esad’ın, BM ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi’yle ateşkesi görüştüğü sırada Şam’da patlama meydana geldi. Patlamada 10 kişi yaşamını yitirirken, çok sayıda kişi de yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 21.10.2012 - 12:52

Suriye devlet televizyonunun haberine göre, başkent Şam'a bağlı Bab Tuma bölgesinde sabah saatlerinde patlama meydana geldi.

Bir polis karakolunun hedef alındığı saldırıda, 1’i kadın 10 kişi yaşamını yitirdi. Patlamada onlarca kişi de yaralandı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve polis aracı sevk edildi.

Patlamanın, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın, BM ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi El-Ahdar el-İbrahimi ile bayramda ateşkes yapılmasını görüştüğü sırada meydana gelmesi dikkati çekti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız