Disneyland corona virüs salgını nedeniyle kapalı kalacak

Daha önce 1 Nisan'da açılması planlanan Disney’in tema parkları Disney World ve Disneyland, corona virüs salgınının sürmesi nedeniyle kapalı kalmaya devam edecek.

Haberler ntv.com.tr 29.03.2020 - 10:49

  • 1

    Disney’in tema parkları, corona virüs salgını nedeniyle açılamıyor. Daha önce 1 Nisan’da açılacağı duyurulan Disney World ve Disneyland, salgının sürmesi nedeniyle kapalı kalmaya devam edecek.

  • 2

    Walt Disney şirketinden yapılan açıklamada, “Covid-19’un etkileri konusunda hala çok fazla belirsizlik olsa da misafirlerimizin ve çalışanlarımızın güvenliği ve refahı Walt Disney Company'nin öncelikli konusu olmaya devam ediyor” denildi.

  • 3

    Açıklamada ayrıca, “Bu, benzeri görülmemiş salgın hastalığı nedeniyle uzmanlar ve hükümet yetkilileri tarafından verilen talimatlara uygun olarak, Disneyland Resort ve Walt Disney World Resort bir sonraki duyuruya kadar kapalı kalacaktır” ifadesine yer verildi.

  • 4

    Tema parklarda saat ücretiyle çalışanlara 18 Nisan’a kadar ödeme yapılacağı da belirtildi.

  • 5

    Universal Stüdyoları, 1 Nisan’da açmayı planladığı tema parklarını kapalı tutacağını geçen hafta duyurmuştu.

    Universal’dan yapılan açıklamada, “Mevcut koşullar nedeniyle ve ekipler ile misafirlerin sağlığını ve güvenliğini öncelikli hale getirmeye devam ettiğimiz için Universal Orlando Resort ve Universal Studios Hollywood'un kapalı kalma tarihini 19 Nisan'a kadar uzatıyoruz” denilmişti.

    Karar, hayatını kaybeden 34 yaşında bir Amerikalının Universal ve Disney World tema parklarını ziyaret etmesinin ardından
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız