Marvel'in son gözdesi Brie Larson'ın yeni projesi belli oldu (Apple ile anlaştı)

8 Mart'ta vizyona girecek yılın en çok merak edilen süper kahraman filmlerinden Captain Marvel'da Carol Danvers karakterine hayat veren Brie Larson'ın bik sonraki projesi belli oldu. 29 yaşındaki yıldız Apple'ın dijital platformunda yayınlanacak CIA dizisinde başrolde yer alacak.

Haberler 07.03.2019 - 14:29

  • 1

    Apple’ın CIA dizisinde başrole ve yürütücü yapımcı kadrosuna Captain Marvel’ın yıldızı Brie Larson getirildi.

  • 2

    Oscar ödüllü ünlü oyuncu, Amaryllis Fox’un anı kitabından uyarlanan dizinin başrolünde yer alacak. Gerçek bir hikayeden yola çıkan dizi, genç bir kadının CIA dünyasında yaşadığı zorlu yolculuğu ve teşkilat çatısı altında gerçekleştirdiği operasyonları takip edecek. 

  • 3
    Dizinin yapımcı kadrosunda A Star is Born'un (Bir Yıldız Doğuyor) Oscar adayı yapımcısı Lynette Howell Taylor da görev yapacak.

  • 4
    İsmi henüz belli olmayan projenin senarist koltuğu Cult, Animasl Kingdom ve The Following gibi yapımlarda görev yapan Megan Martin’e emanet edilecek.


  • 5
    Room filmindeki performansıyla Oscar kazanan Brie Larson, daha önce Free Fire, Kong: Skull Island gibi yapımlarda boy gösterdi. Larson 2019'da vizyonara girecek ve yıla damga vurması beklenen Avengers: Endgame filminde de rol aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız