Madonna MTV Video Müzik Ödülleri after party'ye duvaklı katıldı

Önceki gece 2021 MTV Video Müzik Ödülleri'nde yaptığı açılışta cesur kıyafetiyle hafızalara kazınan Madonna, tören sonrası katıldığı partide de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Madonna, after party girişinde duvakla görüntülendi.

Haberler 14.09.2021 - 06:59

  • 1

    Önceki gece ABD’de gerçekleştirilen 2021 MTV Video Müzik Ödülleri töreninde açılışı yaparak geceye damga vuran Madonna, törenden sonraki partide de dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

    63 yaşındaki ‘pop müziğin kraliçesi’, Brooklyn’deki Barclays Center’da yapılan törenin ardından 1 Oak adlı gece kulübünde düzenlenen partiye katıldı.

  • 2

    Madonna, ödül töreni sahnesi için tercih ettiği mayo kostüm stilini, partide de yineledi. Törende deri mayo giyen şarkıcı, after party’de farklı bir siyah mayo kostüm giyerek, stilini beyaz bir duvakla tamamladı.

  • 3

    İlk kez 1984'te MTV Video Müzik Ödülleri'ne katılan ve yıllar içinde hafızalara kazınan performanslara imza atan Madonna, önceki gece 2021 MTV Video Müzik Ödülleri'nin açılışını yapmak üzere sahneye çıkmış, seyircilere sürpriz yapmıştı. Madonna, sadece 1 dakika süren performansı ve cüretkar kostümüyle gecenin en çok akılda kalan isimlerinden olmuştu.

    MADONNA'DAN 1 DAKİKALIK DEV ŞOV (TIKLA İZLE)

  • 4
    Sahneye paltosu ve şapkasıyla çıkan ve seyircilerin coşkulu tezahüratlarıyla mikrofona uzanan Madonna, paltosunu çıkardığında mayo şeklindeki deri kostümüyle sahnede kalmıştı.
  • 5
    Konuşmasına “Kalıcı olamayacağımızı söylediler. Ama hala buradayız” diye başlayan 63 yaşındaki popstar, “MTV’nin 40’ıncı yılı kutlu olsun! 2021 MTV Video Müzik Ödülleri’ne hoş geldiniz” demişti.
  • 6

    SOSYAL MEDYADA MADONNA KONUŞULDU

    Kısa konuşmasının ardından arkasını dönderek sahneden çıkan Madonna’nın, kalçalarını açıkta bırakan cesur kostümü dikkat çekmiş,  Madonna’nın açılış yapması ve cüretkar kostümü sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girmişti. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız