Magazin ve sanat turu (31 Mayıs 2021)

31 Mayıs 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 31.05.2021 - 17:38

  • 1

    Obama'dan gençlere ve kızlarına: Tetikte olmalı ve çok çalışmalıyız

    Eski ABD Başkanı Barack Obama kızlarına aşılamak istediği fikri açıkladı. Obama, "Sorun şu ki, düz bir çizgide ilerleme kaydetmiyoruz. Tetikte olmalıyız; çok çalışmalıyız, zorlamalı ve dirençli olmalıyız" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Oyuncu İlker Aksum'un kaza anı kamerada

    Adana'da kontrolden çıkan otomobiliyle refüjdeki ağaca çarpıp takla atan oyuncu İlker Aksum'un seyir halindeyken önüne çıkan motosiklete çarpmamak için manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybettiği ortaya çıktı. Kazaya ait güvenlik kamerası görüntülerinde, Aksum’un otomobilin refüje çarptıktan sonra takla atarak sürüklenmesi  ve tekerleğinin yerinden çıkarak savrulması yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Kraliyet yazarı Penny Junior: Prens William Kraliçe Elizabeth'i örnek alıyor

    Kraliyet ailesine dair çalışmalarıyla bilinen yazar Penny Junior, Prens William için "Bence kesinlikle kaderinin ne olduğunu biliyor ve onu benimsiyor. Kendisine büyükannesini örnek alıyor" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Kenan Doğulu ve Beren Saat tatilde

    Evliliklerindeki krizi atlatan Beren Saat ile Kenan Doğulu da tatil sezonunu açtı. Hem iş, hem de tatil için Bodrum'da bulunan çift, önceki gün denize girerken görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    ABD gişe rakamları: Sessiz Bir Yer 2'den 48.4 milyon dolarlık hasılat

    Salgın nedeniyle ertelemeli olarak seyirciyle buluşan Sessiz Bir Yer 2 filmi 48.4 milyon dolar hasılatı bulan açılış performansıyla ABD'de açılışını zirvede gerçekleştirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Anadolu Efes'le şampiyon olan Buğrahan Tuncer'e oyuncu sevgilisi Eda Ece'den kutlama

    Oyuncu Eda Ece, Euroleague şampiyonu olan Anadolu Efes'i ve basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer'i tebrik etti. Ece, sevgilisiyle fotoğrafını paylaşarak "Gurur" ifadesini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Bergüzar Korel'in sahte hesap soruşturmasında karar

    Oyuncu Bergüzar Korel hakkında, sosyal medya paylaşım sitesi Twitter'da adına açılan bir hesapla yapılan paylaşım nedeniyle yürütülen "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" soruşturması tamamlandı. Savcılık, söz konusu hesabın Bergüzar Korel'e ait olduğuna dair yeterli tespitin olmadığı gerekçesiyle soruşturmaya takipsizlik kararı verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Şarkı sözleri tepki çeken ABD'li rapçi Jay Park'tan özür

    Şarkı sözleri tepki çeken Güney Kore asıllı ABD'li rapçi Jay Park, "Bana Allah gibi tap" sözleri nedeniyle özür diledi: "Bu ifadeyi şarkı sözlerimde özgürce kullanmak bana düşmez. Tüm Müslüman hayranlarımdan özür diliyorum"

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Şarkıcı Davut Güloğlu'nun köy hayatı: Çay toplayıp, organik ürünler yetiştiriyor

    Şarkıcı Davut Güloğlu, günlerini doğup, büyüdüğü Rize'ye bağlı Yeni Güzelköy'de geçiriyor. Pandemi stresinden uzaklaşıp, yeşil doğada yürüyüş yaparak enerji depolayan Güloğlu, bahçede organik ürünler yetiştirip, makasla çay topluyor. Ünlü şarkıcı, yeni çalışması için huzur bulduğu köyünde, klip hazırladığını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Kafka’nın el yazmalarının koleksiyonu yayınlandı

    İsrail Ulusal Kütüphanesi, ünlü yazar Franz Kafka’nın el yazmalarından, mektuplarından ve çizimlerinden oluşan koleksiyonu internet sitesinden yayınladı. Nadir tarihi eser olarak tanımlanan koleksiyonun mülkiyeti, uzun süren dava sonucunda İsrail Ulusal Kütüphanesi’ne bırakılmıştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Mesut Özil'den Filistinli çocuklar için bağış

    Futbolcu Mesut Özil, geliri Filistinli çocuklara bağışlanacak ‘Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı’ için 50 forma imzaladı. Formalar, 5 dakikada satıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Peribacalarına sprey boyayla yazılan yazılara temizleme

    Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde, sprey boyayla zarar verilen peribacalarında ‘mikro kumlama’ tekniğiyle yapılan temizleme çalışmaları tamamlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Salgın döneminde RTÜK'e şikayetler arttı

    RTÜK'ün Vatandaş Bildirimleri 2020 Yıllık Raporu'na göre, geçen yıl Üst Kurula ulaşan 283 bin 498 bildirim arasında 94 bin 705 şikayetle dizi filmler ilk sırada yer aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Zamana meydan okuyan Yedikule Hisarı'nda restorasyon çalışmaları sürüyor

    Bizans ve Osmanlı mimarisinin birbirini örtmeden yana yana olduğu nadide örneklerden biri olan Yedikule Hisarı'nın uluslararası kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapabilecek bir müzeye dönüştürülmesi için başlatılan restorasyon çalışmaları devam ediyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Sanatçı Ayşe Mine hastaneyle kaldırıldı

    Türk sanat müziği sanatçısı Ayşe Mine, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Türkiye yurt dışındaki eserlerin peşinde

    Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, "Bu yıl içinde bir müjdemiz olacak, yine ülkemize getirilecek eserler olacak. Çalışılan dosyalarımız var, bütün ülkelerle işbirliği içindeyiz" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Kayseri'deki eski Arkeoloji Müzesi'nde yangın

    Kayseri'de, eski Arkeoloji Müzesi binasının kazan dairesinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında binada hasar oluştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Hacı Bektaş-ı Veli tablosundaki ejderhanın hikayesi: 8 Haziran'da satışa sunulacak

    Hollanda'da Oriental Art Müzayede Evi tarafından 8 Haziran'da satışa sunulacak Hacı Bektaş-ı Veli ve Sarı Saltuk’un resmedildiği tablonun sahibi, Türk ve Arap Dünyası Araştırma Merkezi (SOTA) Başkanı Mehmet Tütüncü, 371 yıllık eseri, 2019'da Almanya'da yapılan bir açık artırmada aldığını söyledi. Mehmet Tütüncü portrede yer alan ejderhanın hikayesini de anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 19

    Diyarbakır'ın dokuz lezzetine coğrafi işaret: 54 yemek de sırada

    Gastronomi alanında dünyada ve Türkiye’de söz sahibi olmak isteyen Diyarbakır, 9 yöresel yemeğine coğrafi işaret tescili aldı. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya yaptığı açıklamada, "9 yemeğimiz coğrafik işaret aldı. 54 yemek de sırada. Avrupa'ya da başvuracağız" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Atatürk’ün Afrin’de konakladığı ev müze oluyor

    Hatay Valiliği'nin Atatürk’ün Afrin’de konakladığı ev hakkında yaptığı açıklamada, “Ev temizlendi, restorasyon ve müzeye dönüştürülmesi ise şu anda proje aşamasında. Bölgedeki hareketliliğin azalmasının arsından restore edilecek” ifadeleri kullanıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Survivor'da eleme adayları kim oldu? (30 Mayıs 2021 ayrıntıları)

    Survivor'da eleme adayları kim oldu? sorusunun yanıtı belli oldu. Final için geri sayım başlayan Survivor'da haftanın ilk eleme adayı olan Dora'nın ardından Aleyna ikinci aday oldu. İşte ayrıntılar ve bu hafta yaşananlar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Günlük burç yorumları - 31 Mayıs 2021

    Astrolog Murat İpek'ten 31 Mayıs 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız