Billie Eilish 92. Oscar Ödülleri'nde sahneye çıkacak

Beş ödülle Grammy gecesine damga vuran ve sahne performansıyla büyük beğeni kazanan Billie Eilish, bu defa Oscar töreninde sahne alacak.

Haberler ntv.com.tr 30.01.2020 - 09:38

Dördü ana dalda olmak üzere toplam beş ödülle 62. Grammy Ödülleri’ne damga vuran Billie Eilish, 2020 Oscar Ödülleri’nde de boy göstermeye hazırlanıyor.

Grammy’nin 18 yaşındaki yıldızı, Türkiye saatiyle 9 Şubat’ı 10 Şubat’a bağlayan gece Los Angeles’taki Dolby Tiyatrosu’nda düzenlenecek 92. Oscar Ödülleri’nde sahne alacak.

GRAMMY'DEN SONRA OSCAR SAHNESİNDE

Yılın Kaydı, Yılın Albümü, Yılın Şarkısı, En İyi Yeni Sanatçı, Yılın En İyi Pop Vokal Albümü olmak üzere 5 dalda ödül alarak Grammy’ye damga vuran, en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın ve en genç şarkıcı olarak tarihe geçen Eilish, Amerikan ABC kanalından tüm dünyada canlı olarak yayınlanacak olan Oscar gecesinde de sesini bir kez daha tüm dünyaya canlı olarak duyuracak.

KARDEŞ PERFORMANSI

Eilish, Grammy’de Ariana Grande’nin ardından, birlikte çalıştığı ağabeyi Finneas O'Connell ile birlikte sahne almıştı. Sahnede O'Connell piyano çalmış, Eilish de söylemişti. Performans bitiminde O'Connell kız kardeşini alkışlamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız