3. Evin Özellikleri

Kişinin genel olarak haberleşmeleri ile ilgili olan 3. ev, bilgiyi toplamak ve paylaşmak ile bağlantılıdır. Kişi anladığı ve bildiği şeyleri dışarıya akıtır.

Haberler 11.02.2009 - 18:34

Üçüncü ev, iletişimi önemli bir etmen olarak içinde barındıran konular, fırsatları ve dalgalanmalarıyla eğitim hayatı, kısa seyahatler, ulaştırma ve nakliye, kardeşler, komşular, komşuluk ilişkileri, zihinsel algılama ile çözümleme, günlük hayata dahil olan kavramlar vb. hakkında fikir sahibi olunmasını sağlar. Kişinin genel olarak haberleşmeleri ile ilgili olan 3. ev, bilgiyi toplamak ve paylaşmak ile bağlantılıdır. Kişi anladığı ve bildiği şeyleri dışarıya akıtır. Bu süreci nasıl gerçekleştirmektedir veya bunu başarabilmekte midir, bu 3. evin konusudur.

Üçüncü ev, mantık ve iletişim gezegeni olan Merkür'e aittir ve çok yönlü olmasıyla tanınan İkizler burcu tarafından yönetilir. Değişim ve uyum sürecini temsil eder ve Hava elementi ile ilişkilidir. Hava iletişim elementidir. Önyargı olmaksızın, saf bir bilişin ve saf bir bilgi aktarımının sorgulanması için 3. eve ihtiyaç vardır.

http://www.astrologyanalyst.com
oguzhan.ceyhan@astrologyanalyst.com

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız