91 yaşındaki kadını hastanede terk ettiler

Çorum'un Osmancık ilçesinde yaşayan ve hastanenin acil servisine bırakılan 91 yaşındaki kadına hastane personeli sahip çıktı.

Haberler Anadolu Ajansı 08.11.2010 - 12:20

Çorum'un Osmancık ilçesinde yaşayan 91 yaşındaki Yeter Soluğan, 4 gün önce bir komşusu tarafından halsizlik şikayetiyle Osmancık Devlet Hastanesi’nin acil sevisine getirildi.

Tedavisi yapılan ancak aradan geçen zamana rağmen kimsenin arayıp sormadığı yaşlı kadına hastane yönetimi ve personeli sahip çıktı.

Dahiliye uzmanı Dr. Derya Bölükbaşı, zorlukla konuşan ve sürekli üşüdüğünü söyleyen kadının bakımının hastane personeli tarafından yapıldığını söyledi.

Yaşlı kadının sırtında yara izleri olduğunu, bunun dışında bir rahatsızlığının bulunmadığını anlatan Bölükbaşı, Soluğan'ın yeterli beslenmediği için güçsüzleştiğini belirterek, yaşlı kadının ''40 gündür açım, hiçbir şey yemedim, içmedim'' dediğini kaydetti.

Dr. Bölükbaşı, Soluğan için hastanenin yoğun bakım servisinde bir oda hazırladıklarını, yakınlarından haber alınana kadar yaşlı kadını hastanede misafir edeceklerini bildirdi.

Yaşlı kadının ihtiyaçlarının Osmancık Belediyesi’nce karşılanacağı bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız