Oy pusulası fotoğrafı tartışması: 2 yaralı

Denizli'de cep telefonuyla oy pusulasının fotoğrafını çekmek isteyen vatandaşla sandık görevlileri arasındaki tartışmaya müdahale eden 2 polis darbedildi.

Haberler Anadolu Ajansı 16.04.2017 - 16:10

Denizli'de cep telefonuyla kullandığı oyun fotoğrafını çekmek isteyen vatandaşla sandık görevlileri arasındaki tartışmaya müdahale eden 2 polis yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gültepe Mahallesi'ndeki Reşat Vural İlkokulu'nda 2087 No'lu sandıkta oy kullanan A.K. oy pusulasının fotoğrafını çekmek isteyince sandık görevlileri tarafından uyarıldı.

A.K. ile sandık görevlileri tartışınca araya polis girdi. Bu sırada A.K'nin yakınları olaya müdahale edince ortalık bir anda karıştı.

Olayda iki polis memuru çeşitli yerlerinden hafifçe yaralandı. Yaralı polisler, ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili A.K, I.B ve G.B gözaltına alındı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız