Hayranından Ozan Güven'e: Abi bana küfretsene

'Fi' dizisinin Can Manay'ı Ozan Güven, trafikte kendisini görüntüleyen ve "Abi bana küfretsene" diyen hayranına küfürle karşılık verdi.

Haberler 25.06.2017 - 16:17

puhutv'de seyirciyle buluşan ‘Fi’ dizisinde psikoloji bölümü öğretim üyesini ve televizyoncu Can Manay'ı canlandıran Ozan Güven, geçtiğimiz günlerde trafikte aracının içinde beklerken yanına yaklaşan bir hayranı tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Sanatçının aracının yanına yaklaşan şahıs, ünlü oyuncuya “Can Manay! Psikolojim bozuk abi” dedikten sonra gülmeye başladı.

Güven, önce duymamazlıktan gelirken aynı kişinin “Abi bana küfretsene” demesine küfürle karşılık verdi. Bu görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı.  

Fİ'NİN FİNALİNE DAMGA VURAN ŞARKI - İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız