Demba Ba ve Tolga'dan anlamlı ziyaret

Demba Ba ve Tolga, rahatsızlığı bulunan Beşiktaş taraftarını ziyaret etti.

Haberler Anadolu Ajansı 23.01.2015 - 18:50

Beşiktaşlı futbolcular Demba Ba ve Tolga Zengin, rahatsızlığı bulunan 24 yaşındaki siyah-beyazlı taraftar Nihat Dikici'yi ziyaret etti.

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, iki futbolcu Antalya'nın Manavgat ilçesinde 9 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucunda felç kalan Dikici'ye, evinde yaptıkları ziyarette, moral verdi. 

Dikici'nin Beşiktaş'ın Antalya'daki kampını ziyaret etme isteğini gerçekleştirememesi üzerine, iki futbolcunun taraftara evinde moral verdikleri bildirildi.

Beşiktaş Futbol Takımı İdari Direktörü Semih Usta'nın da yer aldığı ziyarette siyah-beyazlı futbolcular Dikici'ye, takım arkadaşları Jose Sosa'nın formasını hediye etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız